2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 40 پست
چرا؟

مثلا من و شوهرم ازدواجمون داستان عجیبی داره

ولی خب من چون خیلی دوستش دارم به خاطر اون هرکاری کردم واسه مادرش اینا ولی خب جاری هام فکر میکنن دیگه هرکاری کنیم وظیفه مونه حالش بد میشه دوتا پسرش و عروساش بالای سرشن ولی باید حتما زنگ بزنن شوهر من ببرش دکتر حتما من باشم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اگه خودش از پس زندگیش بر میاد که هیچی اگر نه خواهر برادر ها پول بزارن پرستار بگیرن تو چیزی قبول نکن ...

به خاطر همسرم میگم قبول کنم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودمم دوست دارم قبول کنم

فقط اونامستقل طبقه بالاباشن وتوگاهی سربزن

ولی دیگران هم میان دیدنشون بگیدبیزحمت ببریدخونه خودتون

مثلاشام وناهارببرن وبیارن

اوناجانشه پاتوق وتوهم بشی دورازجون کلفت

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

اگه سنت کمه با کسی مشورت کن حتما قبلش

سنم که زیاد نیست ولی خب باشه حتما

حرف مردم روولشدهن همه همیشه بازهاصل خداست ونیت خودت

آره اونم مثل مادر خودم

خیلی دل بزرگی میخواد انجام این کار،در نظر داشته باش ک سخته

خیلی سخته خییییلی خیلیییی خییییلی

چون میگی داره الزایمر میگیره و رسیدگی زیاد میخواد چون تقریبا نمیتونه کاری کنه

چرا نمیذارین خونه خودش باشه نوبتی برین پیشش بمونین؟؟

همه بچها در قبال مادرشون وظیفه دارن

آره اونم مثل مادر خودم

چندتوضیح دیگه فرستادم بخون

همه جوانب روبسنج وآماده باش

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

سفرهم رفتی ببرینشون

سفر که زیاد رفتیم باهم

از اونا نیست تیکه بیاد یا اذیتم کنه چون شوهرم از اول طوری باهاشون رفتار کرد هیچکدوم هیچی نمیگن

اگه مطمئنی شوهرت تا اخرکار وظیفت نمیبینه قبول کن وگرنه اگه بخواد وظیفت بشه واقعا اذیت میشی

اگر قبول کردی چشمت روی همه چی ببند همه چییی فقط بسپر به خدا و برای خدا بکن نه مادرشوهر و شوهر و.. اگه فقط و فقط برای خدا بکنی خدا خیر دنیا و اخرت بهت میده

معلومه رئوفی قبول کن انشالله خدا برات جبران کنه گناه داره پیرزنزندگیشم جداست مزاحمتی نداره برات

من حاضرم حتی باهاش تو یه خونه باشم☺

سفر که زیاد رفتیم باهم از اونا نیست تیکه بیاد یا اذیتم کنه چون شوهرم از اول طوری باهاشون رفتار کرد ه ...

پس لذت کنارهم بودنوببر

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

خیلی دل بزرگی میخواد انجام این کار،در نظر داشته باش ک سختهخیلی سخته خییییلی خیلیییی خییییلی چون میگی ...

نمیان بقیه خونه خودش خیلی بهمون دوره البته به همه مون دوره

بعد زنای اونا قبول نمیکنن بیان پیشش

اگه مطمئنی شوهرت تا اخرکار وظیفت نمیبینه قبول کن وگرنه اگه بخواد وظیفت بشه واقعا اذیت میشی اگر قبول ...

شوهرم که نه اصلا باهام اینطوری نیست خیلی بهم اهمیت میده

اصلا الان که خانواده ش جرئت ندارن بهم حرف بزنن یا اذیتم کنن به خاطر وجود شوهرمه