2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 219 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره میدونم نمیدونم الان چیکار کنم

عادی رفتار کن

مهم ترین چیز اینه که نبازی و خودتو جمع کنی میدونم خیلی سخته خیلی سختتتت

ولی خب خودتو نباز حواست به زندگی و بچه هات باشه و کنار بیا و در عین حال مدرک جمع کن عجله نکن هی کم کم جمع کن و حتما با مشاور هم در ارتباط باش

وقتی که یه چیز خوب جمع کردی اون موقع اقدام کن علیهش

عادی رفتار کن مهم ترین چیز اینه که نبازی و خودتو جمع کنی میدونم خیلی سخته خیلی سختتتتولی خب خودتو نب ...

باشه عزیزم. خدا کمکم کنه وقتی ازش چت دیدم دنیا رو سرم خراب شد انقدر گریه کردم جیغ شدم انگار دور از جون عزیزام خبر فوت آوردن برام.

باشه عزیزم. خدا کمکم کنه وقتی ازش چت دیدم دنیا رو سرم خراب شد انقدر گریه کردم جیغ شدم انگار دور از ج ...

خیلی سخته خدا کمک کنه امیدت به بالا سری باشه ناامید نشو و ادامه بده

خیلی سخته خدا کمک کنه امیدت به بالا سری باشه ناامید نشو و ادامه بده

صورتم ی جوری لاغر شده ۱۰روز گریه میکنم زیرچشمم چروک شده سیاه شده نمیدونم چیکار کنم صورت زیبایی داشتم داغونم کرد🥲

الان ک شرایط طلاق نداری ب این فکر کن که اون خرابا هر کارم بکنن وسیله و ابزار شوهرتن از اخر تو زنشی ت ...

ممنونم از دلداری دادنت عزیزم. برام دعا کن تحمل کنم چند سال تا بچه هام بزرگ بشن

ممنونم از وقتی که گذاشتی زیاد نوشتم... انشالله از خدا خواستم یا پشیمون بشه برگرده یا از زندگیم جوری ...

مگه بچه طلاق چشونه که هی کلمه بچه طلاق به کار میبرید؟؟؟الان اون دختر تو که موضوع و فهمیده حال و روزش از صدتا بچه طلاق بدتره تو که قصد جدایی نداشتی چرا کنجکاوی کردی؟؟؟چرا گذاشتی دخترت بفهمه ؟؟؟خب مثل کبک سرتو بکن زیر برف حرف هم نزن بزار اونم هرزگیشو بکنه تا بچه ات بچه طلاق نشه در عوص روح و روانش بدتر از بچه طلاقه مطمعن باش🙌🙌

الان ک شرایط طلاق نداری ب این فکر کن که اون خرابا هر کارم بکنن وسیله و ابزار شوهرتن از اخر تو زنشی ت ...

این چه حرفیه میدونی شوهر اسی با رابطه با اون زنهای خراب هزار جور بیماری به اسی انتقال میده؟؟؟؟