عزیزم من با تمام وجود درکت میکنم چون دو سه ساله شوهرم نهایت خیانت رو در حقم کرد منم دو سال پیش بعد چند ماه بی تفاوتی شوهرم و کم محلی هاش و تغییر خلق و خوش و تنها رفتنش بیرون تا دیر وقت فهمیدم داره یه کاری میکنه زنها زود متوجه میشن نیاز به حس ششم هم نیست شوهر من که اینقدر رفتارش ضایع بود که زود فهمیدم حالا فکرش رو بکن عاشق اون زن هرزه شده زنه هم فهمیده چطور ازش پول در بیاره چند وقت یکبار باهاش قهر میکنه که این دلتنگش بشه من تا همین چند روز پیش همش چک میکردم البته که بعد اینکه من فهمیدم گوشیشو رمز گذاشته ولی باورت میشه بعضی وقتا خوابش میبره گوشیش روشنه میرم خاموش میکنم ولی چک نمیکنم چون منم به خاطر بچه هام مجبورم ادامه بدم که اگه بچه نداشتم همون دو سال پیش با دیدن پیامهاش برای همیشه میرفتم به خاطر بچه هام که جایی ندارم و پشتوانه ای ندارم ببرمشون و به خاطر اینکه از نعمت پدر یا مادر محروم نشن چون شوهرم برای من دیگه شوهر نمیشه ولی بچه هاشو دوست داره و بعدم اگه من برم اون زن هرزه به هدفش که جمع کردن مالو منال بچه هامه میرسه و بچه هام ضرر اصلی رو میکنن
الان فقط با بچه هام خوش میگذرونم پارک میرم بیرون میرم خرج میکنم عین خیالم نیست که شوهرم مثل چند سال پیش ما رو بیرون نمیبره
ببین بهت بگم خلایق هر چه لایق این جور مردا لیاقتشون زن هرزه است لیاقت زن پاک رو ندارن برن به درک دنبال همون هرزه ها بالاخره این دنیا نه دنیای دیگه تقاص کارهاشون پس میدن من که مطمئنم همین دنیا هم تقاص پس میدن فقط باید صبور بود