2777
2789
عنوان

خیانت❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 234 پست
ببین عزیزم این مسئله ای که گفتی خیلییی از خانمها متاسفانه باهاش درگیرن. تو اون شرایط واقعا انگار دنی ...

دوس دارم سومی انتخاب کنم ولی چطوری چشای غمگینم دلشکسته ام چیکار کنم نمیتونم بخندم نمیتونم روحیه داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم این مسئله ای که گفتی خیلییی از خانمها متاسفانه باهاش درگیرن. تو اون شرایط واقعا انگار دنی ...

میخوام به روش بیارم که پیام ها دیدم ولی میترسم روش باز بشه اون ترس از دست دادنه چون میدونم میترسه متوجه بشم

به روش آوردید ؟ واکنشش چی بود؟ خدا لعنتشون کنه ، چقدر تاپیک خیانت خوندم دلم گرفت 🥲 الان که با خانمه ...

به روش آوردم اول که حاشا کرد بعد پیش بچه هام شروع کرد به جنگ و دعوا بعدم به ظاهر معذرت خواست من به خاطر بچه هام مجبورم ادامه بدم که ضربه نخورن اگه من در آرامش باشم شوهرم هم زندگی عادی رو باهام داره درست مثل قبل این منم که دیگه دوستش ندارم و از اون موقع که پیام هاشو دیدم نسبت بهش حس بیگانگی میکنم از نظر شوهر من دو تا زن داشتن هم مشکلی نداره ولی الان در پنهانی و اونم با یه زن هرزه در ارتباطه اگه مثل بعضی آقایون زن دوم میگرفت و همه میفهمیدن من حق و حقوقم رو میگرفتم ازش و زندگی مو جدا میکردم حتی اگه طلاق نمیگرفتم ولی الان به خاطر بچه هام مجبورم ظاهر زندگیمو نگه دارم که بعد ها نگن اینا بچه های همونن که دنبال هرزه ها بود نمیخوام آبروی بچه هام و خودم ریخته بشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
منم با عشق مثلا قدیمیش پیام داده بود و...اما بخدا نزدیکتر شدم چرا از خدا دور شم تنها کسی که ما رو می ...

دقیقا اون هرزه همدو تا بچه داشت شوهر داشت کاش پول داشتم خونه پیتقل داشتم مث سگ مینداختمش بیرون ابرو اون هرزه رممیبردم اخه خیلی مقیدن

گفتنش تو دهن راحته منممث تو حرف میزدپ اما باید تو شرایطش باشی

نمیگم راحته سخته ولی خب باید اولویت خودمون باشیم

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.