2777
2789
اینو قبول دارم و دقیقا ترسم ازون ۵۰ درصده و البته خودم میدونم نمیشه کاریش کرد ایشالا که خوب باشه&nbs ...

اون ۵۰ درصد رو دعا کن 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدی رو طولانی کنید و سعی کنید زیاد توی چشم مردم نباشید که فرصت تصمیم گیری داشته باشید. تا مطمئن نشدید جشن نامزدی و این حرف‌ها نگیرید. با هم فعالیت مشترک انجام بدید مثل خرید رفتن یا دنبال کار اداری رفتن.
از آقا در مورد نظر درباره‌ی کار کردن و تحصیل خانوم‌ها بپرس. حتی اگر قصد این کارها رو نداری بپرس تا نظرش رو بدونی. سعی کن از شکل ارتباط پدر و مادرش با هم سر دربیاری. پدر یا مادر دیکتاتور یا مشکل داری داره یا نه؟ توی جمع دوستانش برو و ببین اونجا چه طور هست؟  

درباره‌ی عقاید مذهبی همدیگه خیلی صریح بپرسید.

خانواده خیلی مهمه .

رفتار پدر معمولا رفتار همسر شما خواهد بود.

رفتار مادر معمولا انتظاری هست که همسرت از شما داره.

براش  پیش بیار ،

مثلا دیر حاضر شو ببین چه رفتاری داره، با تلفن طولانی با خانواده ت صحبت کن ببین عکس العملش چیه.

از خودش بپرس چیزایی که برات مهمه .

مثلا  بپرس اهل رفیق بازی هست یا نه .

بپرس بدون شما مسافرت تفریحی  می ره یا نه .

چند رفتار که قابل تحمل نیست ، اگه اینا رو دیدی بدون خیلی سخت می شه درستش کرد مثل

اعتیاد

خساست

زور گویی و سلطه طلبی 

خانواده خیلی مهمه . رفتار پدر معمولا رفتار همسر شما خواهد بود. رفتار مادر معمولا انتظاری هست که هم ...

اینکه رفتار پدرشو اصلا قبول ندارم و خیلی مرد سالار هست و لجباز یه مقداری اینو توش میبینم اما میبینم سعی میکنه نظرشو به من نزدیک تر کنه و یه چیزایی و بپذیره