2777
2789
اینو قبول دارم و دقیقا ترسم ازون ۵۰ درصده و البته خودم میدونم نمیشه کاریش کرد ایشالا که خوب باشه&nbs ...

اون ۵۰ درصد رو دعا کن 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزدی رو طولانی کنید و سعی کنید زیاد توی چشم مردم نباشید که فرصت تصمیم گیری داشته باشید. تا مطمئن نشدید جشن نامزدی و این حرف‌ها نگیرید. با هم فعالیت مشترک انجام بدید مثل خرید رفتن یا دنبال کار اداری رفتن.
از آقا در مورد نظر درباره‌ی کار کردن و تحصیل خانوم‌ها بپرس. حتی اگر قصد این کارها رو نداری بپرس تا نظرش رو بدونی. سعی کن از شکل ارتباط پدر و مادرش با هم سر دربیاری. پدر یا مادر دیکتاتور یا مشکل داری داره یا نه؟ توی جمع دوستانش برو و ببین اونجا چه طور هست؟  

درباره‌ی عقاید مذهبی همدیگه خیلی صریح بپرسید.

خانواده خیلی مهمه .

رفتار پدر معمولا رفتار همسر شما خواهد بود.

رفتار مادر معمولا انتظاری هست که همسرت از شما داره.

براش  پیش بیار ،

مثلا دیر حاضر شو ببین چه رفتاری داره، با تلفن طولانی با خانواده ت صحبت کن ببین عکس العملش چیه.

از خودش بپرس چیزایی که برات مهمه .

مثلا  بپرس اهل رفیق بازی هست یا نه .

بپرس بدون شما مسافرت تفریحی  می ره یا نه .

چند رفتار که قابل تحمل نیست ، اگه اینا رو دیدی بدون خیلی سخت می شه درستش کرد مثل

اعتیاد

خساست

زور گویی و سلطه طلبی 

خانواده خیلی مهمه . رفتار پدر معمولا رفتار همسر شما خواهد بود. رفتار مادر معمولا انتظاری هست که هم ...

اینکه رفتار پدرشو اصلا قبول ندارم و خیلی مرد سالار هست و لجباز یه مقداری اینو توش میبینم اما میبینم سعی میکنه نظرشو به من نزدیک تر کنه و یه چیزایی و بپذیره