2777
2789
عنوان

ابروریزی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 106 پست
۱۶۰۰ تا عکسو فیلم دارم🥲از رابطه ده...نی فیلم بدون اینکه بدونم گرفت با چهره..خدالعنتش کنه

😏😏😏اون قد هات و خر بودی که نفهمیدی داره فیلم میگیره

ننه بابا ندارین شماها ببینن کجاین چه غلطی میکنین

کاش کنارم بودی یکی میزدم دهنت دلم خنک شه 🙏🙏

میگن چون رابطه دهانی بوده منم شلاق اینا میزنن و پسره میتونه مثلا الکی بگه برای پول اون کارو کردم و ب ...

عزیزم شلاق چی ؟؟ شلاق واسه مرحله آخر دادگاهه ک اونم قاضی تعیین میکنه اینجوری که شلاق نمیزنن رئیس کلانتری فقط ازش تعهد میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا که عین واقعیته کاش توی مدرسه بجای این همه درسای بی پایه و اصولی که هیچ جا هم به کارمون نیومد ای ...

وقتی بابام ازم متنفر بود و میگفت بدرد نخور و بی عرضه و دیوونه ام چه انتظاری ازم داری

اینکار نمیکنه

اخه مرض داره مگه پخش کنه

بعد من تو اینستا دیدم آنلاین میتونی شکایات ثبت کنی به پلیس فتا هزینه ام نداره سریع پیگیری میشه

دوساله داری عذاب میکشی که چی

دوسال پیش تموم کردی؟

یا دوساله پخش کرده فیلم؟

😏😏😏اون قد هات و خر بودی که نفهمیدی داره فیلم میگیره ننه بابا ندارین شماها ببینن کجاین چه غلطی میک ...

سرم پایین بود فکرم نمیکردم بخواد فیلم بگیره بهش اعتماد داشتم

دقیقا همین کاش یه همچین درسی بهمون میدادن

بله ای کاش ...

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

اینکار نمیکنه اخه مرض داره مگه پخش کنه بعد من تو اینستا دیدم آنلاین میتونی شکایات ثبت کنی به پلیس فت ...

حتما مرض داره دیگه نمیدونم که...

دوس دخترش ازش جدا شده یکساله..

این کثافت عوضی هی بهم میگفت عکس فیلم لختی بده دید تحویلش نمیگیرم و دیگه نمیفرستم ماه به ماه میومد دوباره گولم بزنه بگه برم بیرون باهاش اما راضی نشدم چندشب پیش اومد گفت از تنهایی داره میمیره حالش خوب نیست بخاطر نبود دختره و از شرابش عکس گرفت بعدم گفتم با یکی هستم گفت خیلی نامردی 😐

مگه میشه نفهمی فیلم میگیره گوشیو تو دستش ندیدی واقعا یه لحظه شک نکردی من عموم یه ادم بیشرففففف بود فوق بیشرففففففففف عموممم بود اسم عموووو یدک میکشید بابامم یه ادم فوققق شکاک مریض عموم یه کاری کرد به یه پسری دوست بشم چندبار با گوشیش با پسره حرف زدم و.... عموی بیشرفمم میدونست عین سگ ازبابام میترسم گف اگه باهام س ک س نکنی و کارایی که میگم نکنی صداتو میفرستم برای بابات و شماره خونتونم میدم به پسره زنگ بزنه دراین حدددددد کثیفن مرد جماعت حتی بعضیاشون به ناموس خودشونم رحم ندارن اعتماد نکنیدددددددددد این هزارررررباررررررررررر

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

مگه میشه نفهمی فیلم میگیره گوشیو تو دستش ندیدی واقعا یه لحظه شک نکردی من عموم یه ادم بیشرففففف بود ف ...

دیگه کردم چه خاکی تو سرم بریزم درسمم گرفتم شما بیشتر داری استرس میدی 🥲

امید وارم زودتر از این مخمصه راحت شی انبیا رو دست کم نگیر به حضرت فاطمه متوصل شو و ازش بخواه آبروت رو حفظ کنه توبه کن و تا وقتی محرم کسی نشدی که جورت رو بکشه و روت غیرت داشته باشه حتی دستتم به دست نجث نر جماعت نخوره

بازم امیدوارم با این اتفاق یکم لااقل زرنگ شده باشی

به خدا نمیخوام از خودم تعریف کنم ۳۴ سال عمرم شده به جز همسرم با وجود مشکلات زیادی که داشته عاشقانه دوسش دارم و الانم که ازم دو روزه دور شده دلم براش پر میکشه دلم میخواد زود بیاد و برم تو بغلش با وجود دوتا بچه تقریبا بزرگ

مگه من ضرر کردم ؟؟

نمیدونی با خدا بودن نماز خوندن خوب بودن چه آرامشی برای خودت داره

امید وارم زودتر از این مخمصه راحت شی انبیا رو دست کم نگیر به حضرت فاطمه متوصل شو و ازش بخواه آبروت ر ...

الان چیکار کنم آبروی خانوادم میره آبروی خودم...

خانوادم بیرونم میکنن اگه بفهمن و باید در نهایت خودکشی کنم با اینکه باهوشم و میخوام واسه کنکور بخونم اما فایده نداره زندگی

این همه آدم انجام میدن هیچیشون نمیشه من بدبخت مظلوم بعد ۶ سال بهش اعتماد کرده بودم جوابمو اینجوری دا ...

خیلیا خیلی غلطا میکنن عزیزم چون بقیه کردن ماهم بکنیم؟

خیلیا اصلا آبرو براشون مهم نیست

همینجا تو نی نی سایت خیلیا سفت و سخت از رابطه نامشروع دفاع میکنم و میگن روابط جنسی آزاد حق همه اس خب این کسا خودشون هرزه هستن میخوان بقیه رو مجاب کنند شبیه خودشون بشن اینا اصلا ابرو براشون اهمیتی ندارد خانواده هامون از خودشون بی آبرو ترن

دیگه کردم چه خاکی تو سرم بریزم درسمم گرفتم شما بیشتر داری استرس میدی 🥲

اسورس نگیرررررر هیچ غلطی نمیتونه بکنه حتی اگه تهدیدم کرد بگو برو هرغلطی خواستی بکن یه دستی بزن جوری وانمود کن که نترسیدی اصلا بلاکش کن یاخطتتو عوض کن به زندگیت ادامه بده توکل کن به خدا انشاله هیچ غلطی نکرده ونمیکنه

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️