2777
2789
عنوان

ابروریزی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 101 پست
اسورس نگیرررررر هیچ غلطی نمیتونه بکنه حتی اگه تهدیدم کرد بگو برو هرغلطی خواستی بکن یه دستی بزن جوری ...

پیج های فامیلامونو داره امیدوارم چیزی نفرستاده باشه اصلا فامیل بد نگاهم میکرد نمیان هم مستقیم چیزی نمیگن که🥲🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه وحشتناک خدا از عموت نگذره میشه بپرسم تو چیکار کردی ؟

گفتم برو هرغلطی میخوای بکن ولی حیون تو هرشرایطی میخواست گیرم بندازه الانم که الانه دوس ندارم تنها خونه مادربزرگم برم اون موقع مجرد بودم الان متاهلم یعنی اگه دستش بهم بخوره حس میکنم باید بمیرم خیلی وقته قید کل فامیلو زدم گور بابای همشون

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

پیج های فامیلامونو داره امیدوارم چیزی نفرستاده باشه اصلا فامیل بد نگاهم میکرد نمیان هم مستقیم چیزی ن ...

نترس حساس شدی اگه چیزی یود تاحالا صددفعه مستقیم میگفتن بعدم الان کلی امکانات اومده حاشا کن بگو هوش مصنوعیه

چه وحشتناک خدا از عموت نگذره میشه بپرسم تو چیکار کردی ؟

واقعا خداازش نگذره بهترین روزای عمرمو سیاه کردخداازتک تک خانواده پدریم نگذره هرکدوم به نوعی اذیتم کردن این ازهمشون بیشرف تربود الهی هزارجور درد بی درمون بگیره ولی نمیره وزیر بکشه کثیف

الان چیکار کنم آبروی خانوادم میره آبروی خودم...خانوادم بیرونم میکنن اگه بفهمن و باید در نهایت خودکشی ...

با خودکشی خودتو فقط داغون نمیکنی همه خانوادتو از بین میبری

از قول خودت کاریه که شده فقط متوصل شو به حضرت فاطمه

خوب درستو بخون و زرنگ شو نترس

کم نیار این برات یه درس خوب میشه بقیه زندگی تو خوب بساز و جبران کن برای خودت میگی که باهوشی پس خوب بخون و از این به بعدم که وارد دانشگاه شدی زرنگ تر شده باشی

اگه چیزی دیدن بنداز گردن هوش مصنوعی خودتو بزن اون راه بگو این اصلا من نیستم نمیشناسم این کیه

گفتم برو هرغلطی میخوای بکن ولی حیون تو هرشرایطی میخواست گیرم بندازه الانم که الانه دوس ندارم تنها خو ...

خوب کاری کردی احسن چقد دلم حنک شد تسلیمش نشدی

تا اخر عمرت نگاشم نکن

مُرد سر خاکشم نرو مردک بی ناموس

گور بابای همشون بچسب به زندگیت

بیتا آخه یکی و دو تا و ۵۰ تا باز به چیزی.مگه چقد باهاش بودی که ۱۶۰۰ تا عکس و فیلم؟

همش تهدید میکرد هرهفته میگرفت وگزنه میگفت قبلیارو واسه پدر مادرت میفرستم شمارشونو دلشت آخه ۷ سال باهم بودیم هعی بیخیال نمیخوام بهش فکر کنم حالم بده