2777
2789
عنوان

ابروریزی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 106 پست
واقعا با شکایت اوکی میشه؟میترسن همه مردم ببینن خانوادم بفهمن منو پرت کنن بیرون و مجبور شم خودکشی کنم ...

ببین تو دیوار سرچ کن وکیل

بعد خیلیاشون رایگان تو همون چت دیوار جواب سوالت رو میدم

بنظرم میتونی بدون اینکه خانوادت بفهمم شکایت کنی ازش

هیچ مشخصات و آدرسی از خانوادت ننویس جایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ب شرعیات و گناه اینا کاری ندارمولی طرف چندساله زنوشوهرن بچه دارن،خونه و ماشین بنامش زده کلی هزی ...

همینمو بگو

چقد خودت رو بی ارزش کردی برای یه ولگرد خیابونی

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

ببین تو دیوار سرچ کن وکیل بعد خیلیاشون رایگان تو همون چت دیوار جواب سوالت رو میدمبنظرم میتونی بدون ا ...

اگه پخش شده باشه و دست به دست بشه کاریش نمیشه کرد

دو راه بیشتر ندارییا شکایت کن یا بیخیال شو

اخه بیخیال شم این زندگی معنی نداره دوساله زندگیم متوقف شده و هیچ میلی به زندگی ندارم لاغرترین شدم زشت شدم خانوادمو با بغض نگاه میکنم که آبروشون میره و چقد واسم زحمت کشیدن و من بچگی کردم که بهش اعتماد کردم واقعا آدم بدی نیستم..الان یه بیسکوئیتم کوفتم شد

همینمو بگو چقد خودت رو بی ارزش کردی برای یه ولگرد خیابونی

تا اینجور دخترای ساده گول میخورن

امثال این ولگردهای آشغال هم سواستفاده میکنن بدون هیچ مسئولیت و هزینه گند میزنن ب آینده دخترا

مآل منم زرنگه متاسفانه

کاری که بهت میگم بکن نگران پول نباش پولی نمیگیرن پاشو برو کلانتری و راست ماجرا رو برای رئیس کلانتری بگو اونجا بهش زنگ میزنن که بیاد و رئیس کلانتری ازش یه تعهد میگیره که حتی یدونه عکس حتی با حجاب هم ازت پخش کنه ناموسی محسوب میشه و براش خیلی گرون تموم میشه .. واسه منم اینطور شد هیچ پولی هم نگرفتن البته من جدا از این شکایت هم کردم .. پس بنظرم یکاری کن حداقل بترسع

تا اینجور دخترای ساده گول میخورنامثال این ولگردهای آشغال هم سواستفاده میکنن بدون هیچ مسئولیت و هزینه ...

یعنی خودکشی کنم؟

خانوادم بیرونم کنن من نمیتونم از پس خودم بر بیام

دخترعکس وفیلم اونجوری اونم باچهرهههه اخه عقلت کجا رفته من شوهرمم بخواد به شوخی تو رختخواب وقتی خوابم ازم عکس بگیره روانی میشم وفک میکنم لابد قصدی داره تازه یدونه بچم داریم توچجوررر اعتماد کردی این پسرا ومردا گرگنننننننن نکنید باخودتون اینجور به قران پسرجماعت مرد جماعت ارزشششش ندارن

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

تا اینجور دخترای ساده گول میخورنامثال این ولگردهای آشغال هم سواستفاده میکنن بدون هیچ مسئولیت و هزینه ...

بخدا که عین واقعیته

کاش توی مدرسه بجای این همه درسای بی پایه و اصولی که هیچ جا هم به کارمون نیومد این چیزا رو بهمون گوشزد میکردن

کاش خانواده ها هر صبح به دحتراشون یادآوری میکردن که چقد با ارزشن تا چه اندازه باید ارزشمند و دست نیافتنی باشن

بقول بابام دختر مروارید داخل صدف نباید دست هر ناکسی بیوفته

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

کاری که بهت میگم بکن نگران پول نباش پولی نمیگیرن پاشو برو کلانتری و راست ماجرا رو برای رئیس کلانتری ...

میگن چون رابطه دهانی بوده منم شلاق اینا میزنن و پسره میتونه مثلا الکی بگه برای پول اون کارو کردم و بزنه زیرش🥲

دخترعکس وفیلم اونجوری اونم باچهرهههه اخه عقلت کجا رفته من شوهرمم بخواد به شوخی تو رختخواب وقتی خوابم ...

با تهدید گرفت و اینکه فیلم رابطه دهانی رو من نیمرخ بودم پایین بودم اون از بالا و بدون اینکه بدونم گرفت بعدها گفت گرفته