2777
2789
عنوان

ابروریزی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 106 پست
مظلوم

بعد ۶ سال یدونه رابطه دهانی چیه؟اونم خودش گفته بود و میگفت باهام ازدواج میکنه یه پسر ۲۴ ساله بود یهو گرگ شد

چه ربطی به من داره من دختر خوبی ام اکثرشون با تهدید گرفته

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد از اینکه رفت، متوجه شدم آدم درستی نیست آخرش عاشق یه دختر پولدار قد کوتاه ریزه میزه ی ۱۷ ساله شد! ...

دختر این چه حرفیه دستمال خودشه و هفت جد و آبادش هیچ وقت اینو درمورد خودت نگو

ببین پلیس فتا اگه بری شکایت کنی پدرشو درمیارن پولم فکر نکنم بخواد

ببین مال من یکی دوسال گذشته چجوری از گوشی مردم پاک بشه هوففف پولم ندارم شکایت کنم

از من بدون اینکه بفهمم گرفته الآنم شکایت کردم انقد زرنگه یکاری کرده که مقصر نشه هیچ جوره

بعد ۶ سال یدونه رابطه دهانی چیه؟اونم خودش گفته بود و میگفت باهام ازدواج میکنه یه پسر ۲۴ ساله بود یهو ...

دختر خوب از بعد مذهبی نمیگم ولی قانون خدا که حدومرز تعیین کرده بخاطر همین بی تعهدیهاست که جلوش گرفته بشه

۲۴

اصلا ب شرعیات و گناه اینا کاری ندارم

ولی طرف چندساله زنوشوهرن بچه دارن،خونه و ماشین بنامش زده کلی هزینه و طلا و سفر و رفاهیات داره

بازم واس رابطه شوهرش میمیره واسش و کلی ناز میکشه و لوس میشه و شأن خودش رو نمیاره پایین رابطه دهانی نداره

بعد تو واس ی پسر غریبه ی خیابونی اینجوری خودتو ذلیل کردی

حیفت ب خودت نیومد

خیلی خیلی متاسفم

چه کار کردی با خودت دختر خوب چرا دخترای ما انقد ساده

گول میخورن آخه

حالا کاریه که شده بهترین کار اینه بری پلیس فتا و ازش

شکایت کنی پر واضحه مردی که دست به همچنین کاری میزنه یه هول،بی شرف بدردنخوره و حرف آدمیزاد حالیش نیست

پس برو تا دیر نشده و کسی خبر دار نیست ازش شکایت کن

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم