2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 48 پست
عذرمیخام اینو بهت رک میگم. چون نگرانت شدم.. میگی نمیتونی ب اینکه نباشه تو زندگیت حتا فکر کنی.... پس ...

با خودم اینو میگم میگم شاید الان دلیلش سن کمه شاید بعد ها اوکی باشه همه چی

با خودم اینو میگم میگم شاید الان دلیلش سن کمه شاید بعد ها اوکی باشه همه چی

چقددد خودتو داری بی ارزش میکنی... سن کم چیه!! داره ازت سواستفاده میکنه،چشاتو ببند فقط یه لحظه فک کن زن خونشی بارداری رفته جنسی با یکی دیگه.. ایا بازم میبخشیش؟؟ میتونی بچتو بندازی؟؟ میتونی برگردی عقب؟؟ نهههه.. الان بهترین موقعیته پرتش کن از ذهنت بیرون.. این ادمی ک الان اینطوریه فردا هزار برابر بدترشو میکنه و تو هییچکاری نمیتونی بکنی اون موقع.. دوست داشتنش کورت کرده، اعتماد بنفست پایینه حتمن مشکلی هم داری ک ب این ادم نادرست وابسته شدی.. ب خودت کمک کن ازین بهتر خییلی هس،، خیانت تنها چیزیه ک زن نمیتونه باهاش هیچوقت کنار بیاد.. نکن با خودت، این تو رو بگیر ک اصلنننن نیس خاطرت جمع، فقط نزار بیشتر ازین تحقیر بشی و اسیب ببینی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چقددد خودتو داری بی ارزش میکنی... سن کم چیه!! داره ازت سواستفاده میکنه،چشاتو ببند فقط یه لحظه فک کن ...

پس تلافی چی؟ تلافی کنم چیزیو؟ چتاشو مثلا بفرستم برا کسی ک تو زندگیشه؟ یا نمیدونم هررچیزی ک جبران شه

زلیخا یه عمر از عشق یوسف سوخت اما وقتی خالق یوسف رو شناخت دیگه یوسف براش اهمیتی نداشت

دوست عزیز مشکل شما و امثال شما اینه که از خدا دور شدین که دوری از همچین ابلیسی برات سخته..