2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 48 پست
نه نفرست اونجوری خودتو پیگیر و ناراحت نشون میدی ببین حتی اگه مردی بازم نشون نده ناراحتی و کات کن قول ...

یعنی این رابطه هیچ وقت دیگه درست نمیشه؟ میدونم خودمو ناراحت نشون میدم ولی میخام فقط بفهمه با کی حرف میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب این فک کن ک مگ تا الان تو زندگیت بوده اصلا؟؟؟؟ مگ بلاکت نکرده و غیب شده ولش کن بره گمشه

ولی دلم میخاد برا آخرین بار ببینمش بفهمه چیکار کرده. بارها تهدید کردم ب خودکشی ب جایی رسید دیگه مهم نیست واسش صرفا میگه نمیخام بمیری

یا مثلا میگه حالت چطوره میگم اذیتم میگه بیخیالش شو چیزیه ک شده فراموش کن

با اینکه خیانت کرده ولی بازم مثل آدم طلبکار حرف میزنه باهام

خب قشنگم پس چرا کات نکردی از این پسرای پرو هست ی روز میفهمی ک خیلی دیره تا کفگیر ب تع دیگ نخورده تمومش کن بره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

تواناییشو ندارم سختمه دق میکنم

الهی بگردم از ی مشاوره کمک بگیر 🥲💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ولی دلم میخاد برا آخرین بار ببینمش بفهمه چیکار کرده. بارها تهدید کردم ب خودکشی ب جایی رسید دیگه مهم ...

تو فقط میترسی ک نکنه بدون اون نتونی ولی یکم ب خودت بیا ببین چقد بهت اسیب زده انقد طرفو تو ذهنت بزرگ نکن این رابطه ای ک تو گفتی فقط اسیب میزنه بهت تمومش کن یه چن روزی سخته ولی بعدش میگی کاش زودتر تمومش میکردم حتی..

تو فقط میترسی ک نکنه بدون اون نتونی ولی یکم ب خودت بیا ببین چقد بهت اسیب زده انقد طرفو تو ذهنت بزرگ ...

حرفت درسته روزای اول میگفتم تموم کن ی آدمی شو ک حسرتشو بکشه ولی تو جمله میتونم تو عمل بدنم یاری نمیکنه فقط میخابم ک ب چیزی فکر نکنم

زلیخا یه عمر از عشق یوسف سوخت اما وقتی خالق یوسف رو شناخت دیگه یوسف براش اهمیتی نداشت

دوست عزیز مشکل شما و امثال شما اینه که از خدا دور شدین که دوری از همچین ابلیسی برات سخته..

ب اینکه نباشه تو زندگیم نمیتونم فکر کنم

عذرمیخام اینو بهت رک میگم. چون نگرانت شدم..

میگی نمیتونی ب اینکه نباشه تو زندگیت حتا فکر کنی.... پس ب این حتما فکر کن ک فردا ک تو زندگیش رفتی قراره با یک بچه بیگناه برگردی خونه اولت..

نزاااار تجربه دیگران بشه تجربه زندگیت!!