2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 48 پست

رابطه لانگ بیخودترین رابطه اس

تو این مدل رابطه ها اصلا نمیشه همو شناخت طرف اومده بهت میگه رابطه جنسی داشتم بعد تو میبخشیش🤦♀️

چه تضمینی هست فردا خیانت نکنه ؟ دلیلشم مسخرس چون ازت دور بودم که نشد دلیل ایشون یه ادم بی قیده و شما وقتی الانکه خبری نیست داری میبخشی فردا روز با دو تا بچه میخوای چیکار کنی رابطه ای که توش بی ارزشی رو رها کن

آخه اینجور رفتار کنم تهش برمیگرده میگه پس دوست داشتنی ک ازش میگفتی همش الکی بود.... نمیفهمم خودمو اص ...

بگو اره الکی و بی منطق بود

عزیزم بزار رک بهت بگم رفتم با یکی دیگه خوابیده و لاشیه میفهمی اینو یا خودتو زدی به اون راه؟

تاپیک دارم میمیرم من رو ببین

ببین چه بلاهایی سرم اورده یه پسر

بس کن بابا

نمیتونم نمیتونم

منم نمیتونستم

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا ی روز خوبه ی روز بد ی روز میگم اوکی شده ی روز باز میگه کاتیم حواست باشه

ول کن تو رو قران.خدای نکرده فکن ازدواج کردی باهاش یه روز میگه طلاق یه روز میگه زندگی حوصله داریا.چون خودم دارم تو زندگیم دارم بهت میگم.من ازدواج دومش هستم تازه واقعا اعصابمو تحت تاثیر قرار داده که دیگه دارم به طلاق فک میکنم.ضمنا درصد خیانتشون تو زندگی صد.تازه شوهر من میمون ازش خوشگلتر با این همه ادعا و دک پوز

چرا ارزش خودتت رو میاری پایین ی انگل سرکارت گذاشت میرع با دختره لاس میزنه شب تازه یادش میفته تو رو از بلاکی دربیاره قهوه اییش کن بعد بلاکش کن تخم این عنا روملخ نخورده 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بگو اره الکی و بی منطق بود عزیزم بزار رک بهت بگم رفتم با یکی دیگه خوابیده و لاشیه میفهمی اینو یا خود ...

دلم میخاد تموم چتای این روزاشو بفرستم واسه کسی ک الان باهاشه باز باخودم میگم ن اون نامردی کرده تو نکن

میدونی طبق حس خودم هنوز نمیتونم باور کنم اینارو. یعنی بازم میگم شاید مقصر این خیانت کردنش من بودم ک ...

اوضاعت خیلی داغونه خواهر

فردا روز حامله شدی زایمان کردی چه میدونم هزار تا چیز پیش اوند که دکتر رابطه رو غدغن کرد ایشون مجازه بره با یکی دیگه چرا داری خودتو گول میزنی

تو عاشق تصویری که ساختی شدی ن اون

دلم میخاد تموم چتای این روزاشو بفرستم واسه کسی ک الان باهاشه باز باخودم میگم ن اون نامردی کرده تو ن ...

نه نفرست اونجوری خودتو پیگیر و ناراحت نشون میدی

ببین حتی اگه مردی بازم نشون نده ناراحتی و کات کن قول میدم اولش سخته باور کن اولش سخته

من بالا اوردم هیچی نخوردم تپش قلب داشتم نفسم بالا نمیومد و سمت چپ بدنم قفل میکرد بدن لرزه داشتم

باور کن کم کم خوب میشی خیلی ادمای خوبی هستن که عاشقانه بهت محبت کنن

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

اوضاعت خیلی داغونه خواهرفردا روز حامله شدی زایمان کردی چه میدونم هزار تا چیز پیش اوند که دکتر رابطه ...

اولین رابطم بوده سختمه جدا شدن با اینکه میدونم باید برینم بهش ولی باز منتظرم از اون آدم برگرده ب من

چون انگار بلد نیستم بدون اون زندگی کنم

عزیزم میتونی تلقین نکن بخدا جونیت رو حروم نکن ❤️😕

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حرفات درسته ولی سختمه کل روز دارم گریه میکنم فقط

هر چقدر طولانی تر بشه وابستگی تو بیشتر میشه و گریه هات طولانی تر حالا خود دانید بمون ۴ سال رو بکن ۱۰ سال ببین اون موقع چه باختی دادی جلو ضررو از هر جا بگیری منفعته