2777
2789
عنوان

بدنسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 26 پست
اصلا واجب نیستبه هیچوجهمن شش ساله بدنسازی کار میکنم

تاثیرش چقدره توی زندگی روزمره خوبه؟

من شونه هام و مچ دستم و اینا یکم ضعیفه به نظرتون فایده ای داره برم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اصلا واجب نیستبه هیچوجهمن شش ساله بدنسازی کار میکنم

چقدر خوب

چقدر در ماه هزینه میکنید

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاثیرش چقدره توی زندگی روزمره خوبه؟من شونه هام و مچ دستم و اینا یکم ضعیفه به نظرتون فایده ای داره بر ...

بله

من با اینکه به دلایل مختلف مرتب نرفتم و وسطش هم به خاطر یه مسئله ای افزایش وزن و چاقی شدید داشتم ولی اثرش روی قدرت و استحکام عضلاتم و فرم بدنم انکار نشدنیه

حتی توی اوج چاقی هم با اینکه اصلا ژنمون اینجوری نیست بدنم فرم ساعت شنی داشت

و قدرتم هم خیلی زیاده

حتی یه بازهٔ سه چهار ماهه پاهام توی گچ بود و تماااام عضلاتم تحلیل رفت. ولی به خاطرسابقهٔ تمرینم، با سه چهار ماه تمرین، الان دوباره هشتاد نود کیلو وزنه میتونم بزنم با پا و با وجود اضافه وزن،ساق و رون پام خط افتاده و سفت شده حتی

البته من خیلی هم مراقب سلامت تغذیه م هستم

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

بلهمن با اینکه به دلایل مختلف مرتب نرفتم و وسطش هم به خاطر یه مسئله ای افزایش وزن و چاقی شدید داشتم ...

چه عالی ، افرین به همتتون

ممنون وقت گذاشتین توضیح دادین ❤️🙏🏻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چقدر خوب چقدر در ماه هزینه میکنید

برای غذا؟

باشگاهم ماهیانه خیلی خوبه. ۱/۱۰۰

خوراک هم چیزهای ویژه ای که میخورم، روزانه سه چهارتا تخم مرغه و دو لیوان شیر و هر دو سه روز ماست یونانی

بقیه چیزها رو با غذای خانواده و مراعات مقدار کربوهیدرات و پروتئین و فیبر رعایت میکنم

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

برای غذا؟ باشگاهم ماهیانه خیلی خوبه. ۱/۱۰۰خوراک هم چیزهای ویژه ای که میخورم، روزانه سه چهارتا تخم مر ...

همون ۳ ۴ تا تخم مرغ میشه ۱۰۰ تومن

در ماه فقط ۳ تومن باید پول تخم مرغ بدی

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

همون ۳ ۴ تا تخم مرغ میشه ۱۰۰ تومن در ماه فقط ۳ تومن باید پول تخم مرغ بدی

سه تومن پولی نیست

به عووان تنقلات که نمیخورم

به عنوان دووعده میخورم

میخوای شام چی بخوری بشه پنجاه تومن؟ به جای اون دوتا تخم مرغ بخور

تنبلی خودتو پای گرونی ننداز همه چی که خیلی گرونه ولی موز ربطی به بدنسازی نداره تو خونه ورزش کن حبوب ...

شما که سر در نمیاری

چرا موز ربطی نداره

نه تو خیلی سردر میاری کسی که میخواد ورزش کنه حتما باید موز بخوره 😒

معلومه سر در میارم

۵ سال کار کردم نخود جان