2777
2789
عنوان

بدنسازی

44 بازدید | 26 پست

من پسرم

خواستم برم بدنسازی

موز قیمت کردم کیلویی ۲۵۰ تومن

پشیمون شدم نرفتم

خیلی لاغر شدم

۷۴ کیلو بودم الان ۶۹ شدم

گفتم برم یه کم جون بگیرم قیمت موز رو دیدم پشیمون شدم

موز و شیر و مرغ اینا واجبه برای کسی که بخواد بدنسازی بره

ما هم که سالی یه بار نمیخوریم

کلا پشیمون شدم

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

من دیدم همش تخم مرغ میخورن ، موز ندیدم

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند ... از بیانات قائد شهید در ۱۴ دی ۱۴۰۱ : زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در خانه است 😌🌸

موز چه ربطی به بدنسازی داره؟

برای بدنسازی بیسیک که تازه شروع میکنی نهایتا باید یه کم پروتئینت رو ببری بالا که با روزی دوتا تخم مرغ هم حله

دنبال بهونه ایا

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درود بر تخم مرغ و سیب زمینی آبپز

البته همینم گرونه بخوای هر وعده ۵ ۶ تا تخم مرغ و سیب بخوری

خب تو خونه با یوتیوب ورزش کن یا با شجا فیت کلیستنیکس کار کن بجاش هزینه اونو بده برا تغذیه

لایک نکنید❤

داداش شیر و ماست و اینا هم خیلی خوبه که متسافانه اونام گرونه

تخم مرغم خوبه

با کالا برگ شاید بشه تا حدی خریدشون

منابع پروتیینی خوبن

برخی حبوبات مثل عدس و نخود هم خوبن

الان دیگه همه چی گرونه متاسفانه ولی شما ناامید نشو تا حدی ک میتونی بخر بعضیاشونو

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

موز چه ربطی به بدنسازی داره؟برای بدنسازی بیسیک که تازه شروع میکنی نهایتا باید یه کم پروتئینت رو ببری ...

موز انرژی میده قبل تمرین میخورن

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

وقتی دنبال بهانه هستی برای ورزش نکردن

باشه