گفتم برم یه کم جون بگیرم قیمت موز رو دیدم پشیمون شدم
موز و شیر و مرغ اینا واجبه برای کسی که بخواد بدنسازی بره
ما هم که سالی یه بار نمیخوریم
کلا پشیمون شدم
❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏
رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند ... از بیانات قائد شهید در ۱۴ دی ۱۴۰۱ : زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در خانه است. 😌🌸
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
داداش شیر و ماست و اینا هم خیلی خوبه که متسافانه اونام گرونه
تخم مرغم خوبه
با کالا برگ شاید بشه تا حدی خریدشون
منابع پروتیینی خوبن
برخی حبوبات مثل عدس و نخود هم خوبن
الان دیگه همه چی گرونه متاسفانه ولی شما ناامید نشو تا حدی ک میتونی بخر بعضیاشونو
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
موز چه ربطی به بدنسازی داره؟برای بدنسازی بیسیک که تازه شروع میکنی نهایتا باید یه کم پروتئینت رو ببری ...
موز انرژی میده قبل تمرین میخورن
❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏