2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه میگن برای مواقع خاصه،خب من الان میخواستم غسل کنم یخورده حالم بهتر شه ،ینی جواب نمیده

نه باید پاک کنی

به فکرتان افسار بزنید.قبل از اینکه فکرتان به شما افسار بزند.نینی سایت فقط اونجاش که همه عزیزم و فدات شم نثار هم میکنن ولی پاش بیفته از پشت گوشی گیس همو ول نمیکنن

اخه میگن برای مواقع خاصه،خب من الان میخواستم غسل کنم یخورده حالم بهتر شه ،ینی جواب نمیده

سلام عزیزم.نمیشه مهربونم.غسل ووضوی جبیره طبق گفته ی خودتون در مواقع خاص و ضروری هست مثلا شکستگی یا زخم(جبیره از ریشه ی جبرهست)

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤

من نظرم اینه اگه شرایط پاک کردنش اصلا وجود نداره غسل کن و در اولین فرصتی که شرایطش پیش اومد لاکت رو پاک کن و دوباره غسل کن حداقلش اینه حالت بهتر میشه و اینکه خدا مثل ما ادم ها حساب کتاب نمیکنه تلاش تورو میبینه و اگع واقعا شرایطت جور نباشه فرق داره با وقتی که میتونی پاک کنی و پاک نمیکنی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ب نظرم حکمش اینه چون ممکنه نماز قضا شه اره ولی بعد جبیره صبح شد برو غسل کن باز مطمئن نیستم از اخوند ...

عزیز دلم اونی که شما میگین وضو بدل از غسل هست.زمانیکه تایم نداری میتونی وضو بگیرید ونمازت رو بخونی بعدش غسل رو بگیری وباز نماز رو تکرار کنیم.لطفا احکام دینی رو با دقت بخونیم .به هم دیگه انتقال بدیم تا حقی گردنمون نباشه 🌾

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤