2777
2789

لیف

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک روز درمیون

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

هرروز و هفته ای یبارم کیسه کسی حسابی بقیش شیو و لیف و لوسیون فلان میزنم طول هفته کهمیرم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

من چون هر روز از خونه بیرون نمیرم، هر روز حموم نمیرم، ۳-۲ روز یه بار، کیسه هم سالی یه بار 😁 ولی تازگیا یه دونه از این کیسه گوگولیا سرخابی خریدم، چند هفته یه بار می کشم 🤣🤣

عزمزمه لوسیون چی میزنی شیو با ژیلت یا چیز دیگه؟؟

نمک بدن آلوورا و لوسیون داو شیوم بله ژیلت چون خیلی خیلی حساسم رو پشم متاسفانه لیزر برم اپیلاسیون کنم هرروز شیوه باید باشه😂🫰🏻

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻