2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخشید ولی با ژیلت شیو اونجا سخت نیست؟؟ دقت میخاد

نه اونجا اصلا جوشم میزنه میگم که من لیزر میرم اونجا درنمیاد یا کل بدنم ولی حساسم هرروز باید ژیلتم بکشم😑

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

آره منم هر روز هیچوقت حوصله ندارم برم

من همین یبار تو هفته رم حوصلم نمیکشه یموقعا نمیرم واقن اونایی که تند تند میرنو نمیفهمم چجوری حسشو دارن

اگه داری میخونی بفرما چای☕️

من هرروزمیرم البته یه روزدرمیون سرمومیشورم چون موهام خیلی بلندوپرپشته.ماهی یکبارکیسه میکشم هرروزمیرم ۴بارلیف میزنم یکساعت هم طول میکشه بخاطرموهام

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
نه اونجا اصلا جوشم میزنه میگم که من لیزر میرم اونجا درنمیاد یا کل بدنم ولی حساسم هرروز باید ژیلتم بک ...

عزیزم لیزر اونجا رو انجام دادی دیگه اصلا درنمیاد؟ چند وقته انجام دادی لطفا توضیح میدی منم میخام انجام بدم

هفته ای 2 الی 3 بار

لیف

یک ساعتی هستم

امیدوارم ترند بعدی داشتن شخصیت باشه 😊وقتی بزرگ میشی دیگه تعداد آدما برات مهم نیست، واقعی بودنشون مهمه🌱🌱🌱 توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘

یبار تو هفته تقریبا یه ربع یه دست سرمو میشورم با کفش تنمو میام بیرون

میدونستی از نظر اطرافیان شما بوی بدی میدی؟

حتی اگه خودت فک کنی نه من بوی بد نمیدم بازم میدی

چون همه ی اونایی که دیردیر حموم میکنن همین تصور رو دارن

یه بار در هفته خیلی کمه

خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست...🌱

میدونستی از نظر اطرافیان شما بوی بدی میدی؟حتی اگه خودت فک کنی نه من بوی بد نمیدم بازم میدی چون همه ی ...

حوصلم نمیکشه بیشتر برم اونقدری هم اطرافیان ندارم مجردی زندگی میکنم

اگه داری میخونی بفرما چای☕️