2777
2789
اصن بهش فک میکنم انگار میخوام کوه بکنم

اره اب حمام از تنبل خونه اوردن

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

[QUOTE=422312061]نمک بدن آلوورا و لوسیون داو شیوم بله ژیلت چون خیلی خیلی حساسم رو پشم متاسفانه لیزر ...

واسه پوست مرغی و جای جوش و لایه برداری عزیزم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

عزیزم لیزر اونجا رو انجام دادی دیگه اصلا درنمیاد؟ چند وقته انجام دادی لطفا توضیح میدی منم میخام انجا ...

عزیزم لیزر جلسه آخر ندارع خیلی وقته میرم ولی خوب خیلی خوبه پوست شفاف میشه روشن میشه و پوست مرغی نمیشی و اینکه نه درنمیاد ولی باید مکرر بری و اینکه باید دستگاه متناسب پوست و نوع موت پیدا کنی که جواب بگیری

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

میزنی رو پوست بعد ژیلت باید بکشی روش درسته؟

نه خودش تنها ماساژ میدی

عزیزم لیزر جلسه آخر ندارع خیلی وقته میرم ولی خوب خیلی خوبه پوست شفاف میشه روشن میشه و پوست مرغی نمیش ...

عزیزم من موهای بدنم مشکی ولی خیلی ضخیم نیست ماهی یه بار برم خوبه ؟

عزیزم من موهای بدنم مشکی ولی خیلی ضخیم نیست ماهی یه بار برم خوبه ؟

همون ماهی یکبار درهرصورت باید بری ولی دستگاه درست انتخاب کنی من پوستم سفید موهای سیاه و و نسبتا کلفت بود دستگاه کندلا و دکا شاتی عالی جواب داد برام

همون ماهی یکبار درهرصورت باید بری ولی دستگاه درست انتخاب کنی من پوستم سفید موهای سیاه و و نسبتا کلفت ...

من خودم بلد نیستم چی انتخاب کنم امیدوارم جایی که میرم راهنماییم کنن

من خودم بلد نیستم چی انتخاب کنم امیدوارم جایی که میرم راهنماییم کنن

رولی و ژلی اصلا نرو پول هدر دادنه