2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشش،روابط،اعتقادات و و و و  کاملا شخصیییییه 

ب خود ادم مربوطه شما رو تو قبر دیگری نمیذارن 

چرا بضیا عادت کردن سرشون تو کار بقیع باشه منطقی حرف میزنی بحث فطرت و حیا و ابنبات بدون جلد میارن وسط 

شما وکیل خودت باش میتونی از این جور ادما دوری کنی ولی حق نداری واسه راحتیه خودت ب کسی بگی چیکار کنه 

دلش میخواد بی حیا باشه دلش میخواد بره جهنم ب تو چهههههه اخه 

مخاطبم استارتر نبود

نمیشه ک واسه همه ی نسخه پیچید قدیم و جدیدم نداره

قبلا شاید دوست بودن رابطه هم داشتن خیلیام فقط دوست بودن بی رابطه الانم همینطور

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

خیلی خوبه اینجوری فاصله سنیشون کم میشه

اره شوهرمم همینو میگه

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
پسرم ۲سالشه عزیزم منم الان ۷هفته باردارم ناخاسته بود 

عزیزم اشکالی نداره بچه های ناخواسته راحت تر و عزیزترن...باهم بزرگ میشن.به سلامتی دوره حاملگیتو بگذرونی و سلامت به دنیا بیاد انشاالله😍😍😘😘😘

اشکال چی چیه ؟

اینکه رابطه دارن ملت تو دوران دوستی؟
خب طبیعیه
اینکه قبلا کمتر بوده به این دلیله که فضای جامعه بسته تر بوده الان یه کوچولو عادی تر شده

سیل از کشور ویرانه تهی دست رود،باده با مردم نادان چه تواند کردن؟
82!!!!!!!  عققققققققد😱😱 يذره زود نيست!!!!!!!!!

دور از جون این دوست عزیزمون که زود عقد کردن 

والله زود نیست از لحاظ احساسی چون دخترها خیلی زود گول میخورن پس بهتره سرشون یه جا گرم باشه با محرم خودشون 

ولی از لحاظ جسمی از لحاظ درس از لحاظ پیشرفت از لحاظ دنیا دیده شدن چرا خیلی زوده ولی انگار چاره نیست 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
وووییی بالاخره بعد ازدواجم یکی ازم خواستگاری کرد😁😁😁من برم شوهرمو بفرستم بکشتت😁😁

خخخ 😂😂

من بعد نامزدیم پنج تا خواستگار رد کردم 

نامزدم ی مدت باهام قهر بود گفتم خو ب من چه

اونا خواستگاری میکنم

میگف پاقدمم برات خوب بوده کلی خواستگار اومده برات

I'm always hungry or tird or Both
عزیزم اشکالی نداره بچه های ناخواسته راحت تر و عزیزترن...باهم بزرگ میشن.به سلامتی دوره حاملگیتو بگذرو ...

مرسی گلم باباش ک از الان عاشقشه همش میگه دخترم دخترم😆😆😆😆😆

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

همه دوستیا که رابطه نیس

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...