2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 95 پست
فداتشم عزیزممممم😄😄😄😄 شوهرمن عشق دختره همش میگه دوستدارم فلان عروسک براش بخرم میگه فلان لباسو بپ ...

عزیززززم دختر عشقه😍😍منم یه پسردارم از خدا خواستم ایشالا دومیم دختر بشه...خداییش دختر غمخوار مامان و باباشه.وووی موهاشو براش دم اسبی وخرگوشی ببندم لاک بزنم برام لوس لوسی حرف بزنه ناز کنه لباسای عروسکی بپوشونمش😍😍😍هرچند الان یه پسر دارم نازش از صدتا دختر بیشتره😂😂😂😄😄

عزیززززم دختر عشقه😍😍منم یه پسردارم از خدا خواستم ایشالا دومیم دختر بشه...خداییش دختر غمخوار مامان ...

😂😂😂😂😂😂😂توام حسات عین منه هااا 

پسرمنم اینجوریه اینقده ادا میاد ک دلمون براش میره

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خخخ 😂😂 من بعد نامزدیم پنج تا خواستگار رد کردم  نامزدم ی مدت باهام قهر بود گفتم خو ب من چه ...

😂😂😂😂خوشا به سعادتت

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
من صد سال هم بگزره این کار رو طبیعی نمیدونم کار زشتی هست به قول دوستان گفتنش قبحش میریزه و بدتر میشه ...

خب دلیلش اینه که تفکر غالب جامعه ی ما رابطه رو قبیح و زشت میدونه و باعث و بانی گناه و فلان و بیسار.
در مورد دلایل خیانتم علم مثل خیلی از ناهنجاریای دیگه ریشه و علت رو پیدا کرده و به تنهایی چیزی که ارتباط نداره رابطه قبل از ازدواجه.
ادمایی که خیانت میکنن اصولا کسانی هستن که به بلوغ عقلی و استقلال شخصیتی نرسیدن،تو انتخاب کردن مشکل دارن،نمیتونن مسئولیت کارهاشون رو بپذیرن،ترس از شکست دارن و گاهی هم احساس بی ارزشی.
خیانت منشا اولش ترسه.
یه ادم بالغ،اولا اگه توان و علاقه داره وارد رابطه دائمی ازدواج میشه,دوما همه ی تلاششو میکنه درست انتخاب کنه که بعدا پشیمون نشه،سوما اگه بعد هر ازدواج به هردلیلی پشیمون شد یا عاشق شد یا مشکلی تو زندگیش بود یا هرچیزی که ب سمت رابطه جدید میکشونتش؛این توانایی و مسئولیت پذیری و شجاعت رو داره که رابطه ی فعلیش رو تموم کنه یا اگه مشکلی توش هست با مشاوره حلش کنه نه اینکه بدون تموم کردن رابطه و پذیرفتن تموم هزینه هایی(چه هزینه مالی چه عاطفی) که براش داره بره تو رابطه جدید
این قضیه کمترین ارتباطی به اینکه چقدر قبل ازدواجش رابطه داشته نداره.مگه اماری وجود داره بگه اکثر کسایی که خیانت میکنن رابطه داشتن قبلا؟
همین قدیما که میگین رابطه قبل ازدواج کم بوده اما خیانت چی؟تا دلتون بخواد.زنا و مردای شصت ساله هم دارن خیانت میکنن هی نمیدوستن دوست دختر چیه
طرف میتونه چشمش به هیچ جنس مخالفی قبل ازدواج نیفتاده باشه و بعدش باز خیانت کنه.نمونه هاشم خیلی زیاده.

سیل از کشور ویرانه تهی دست رود،باده با مردم نادان چه تواند کردن؟