2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 95 پست
۱۶

چطور حساب کردی که شدی ۱۶ ؟ .تو الان نهایتا ۱۴ سالته 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

نه به این شوری که شما فکر میکنید هست نه به اون بینمکی که قبلا فکر میکردید یه چیز میانگینه خیلیا هم رابطه ندارن بهتره درمورد روابط خصوصی فکر نکنیم 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره واقعا قبلنا اینجور چیزا خیلی رواج نداشته،اغلا من اینطوری فک میکنم

به قران منم دقیقا همین طور فکر میکردم الان اوضاع خیلی خرابه بچه دو ساله هم میدونه این جور چیزها است از بس رواج پیدا کرده بی بند و باری به خدا ما اون موقع بیست سالمون بود این چیزها رو نمیدونستیم اون موقعه الان خیلی افتضاحه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
خخخخخ ببخشید متوجه نشدم الان خودت چند سالته

متولد۷۳هستم

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
تفاهم داریم بیا زنم شو😂😂

وووییی بالاخره بعد ازدواجم یکی ازم خواستگاری کرد😁😁😁من برم شوهرمو بفرستم بکشتت😁😁

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
چطور حساب کردی که شدی ۱۶ ؟ .تو الان نهایتا ۱۴ سالته 

با استفاده از اینکه سال نود و هفت و منهای هشتاد و دو کردم شد پونزده یعنی من پونزده سالگیم رو تموم و وارد شونزده شدم

I'm always hungry or tird or Both
گلم تفاوت سنی بچه هات چقدر میشه باهم؟؟

پسرم ۲سالشه عزیزم منم الان ۷هفته باردارم ناخاسته بود 

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه