2777
2789
عنوان

رابطه

2749 بازدید | 95 پست

من وقتی مجرد بودم میدیدم که دختر و پسرها با هم دوست هستند اینقدر مثبت بودم اصلا اصلا فکر نمیکردم که اونها با هم به جز صحبت کردن کار دیگه ای بکنن و فقط فکر میکردم که دست هم رو میگیرن و با هم میرنن سینما یا پارک یا بستنی بخورن یا با دوستاشون گروهی برای اینکه با هم باشن به کوه یا تفریح برن خوش بگزرونن 

ولی یه بار دوستم بهم گفت تو چقدر ساده ای یعنی همه اونهای که با هم دوست میشن و اسم دوست پسر روشونه با هم رابطه دارن ؟

اگه اینطور باشه که خیلی اوضاع مملکت بهم ریخته البته این طرز فکر من برای سال 87 است الان که دور از جون شما دور از جون شما دخترها و خانم های پاک و محترم که الان به عینه تو اینستا و تل گرام میبینم که برای خود فروشی شماره گذاشتن

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

نه بابا 

دعای کمیل هم میخونن 😆

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال دوست پسر داشتم ولی حتی دست همم نگرفتیم حتی قرار گذاشتیم تا ازدواج نکردیم با هم دیگه بیرون دانشگاه نریم همه ی قرارامون تو دانشگاه بود میشستیم حرف میزدیم 

بستگی داره به طرفین همه هم که رابطه ندارن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

خودفروشی؟؟؟؟بیا قبحشو نریزیم عزیزم ب ما ربطی نداره

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه