2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 95 پست

قدیم ندیما اینطور بود که فکر میکردی اما الان ظاهران تغیررات زیادی داشته 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا من تا قبل اینکه بیام نی نی سایت فکر میکردم دوس پسر و دوس دختر یعنی قایمکی بهم مسیج بدن و وقتی خونه تنها بودن تک زنگ بزنن که طرف زنگ بزنه و باهم حرف بزنن..ولی اینجا دیدم نه کارازاینا گذشته

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
الان من متوجه نشدم چیو میخوایید بدونید

من هیچی همین جوری از صبح که تو نی نی سایت بودم خیانت و رابطه رو از گذشته خانم ها خوندم این موضوع اون موقعه من یادم امد که میخواستم بدونم واقعا اون زمون اینجوری بوده سالهای گذشته نه الان 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من هم هیچوقت دوستی با پسر نداشتم با اینکه دهه هشتادی هستم و دهه هشتادیا معروفن ب این کارا و خیلی مخ ...

عزیزم شما هنوز چندسالتههههه؟؟؟؟؟؟

اینجا مهدکودک شده خدایی البته باشما نیستمااا کلی گفتم

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
عزیزم رابطه در زمان دوستی با خودفروشی خیلی فرق داره

آره میدونم 

منظورم اینکه اون موقعه مختص یه عشق بوده ولی الان دیگه این جوری نیست 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من ی ماه دیگه عقدمه😃

بسم الله باباشما هنوز بچه ایین ای کاش من جای شما بودم😕😕😲😕😕😕

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه