همیشه یا با دوستاش بیرونه یا تاوزیون میبینن یا خوابش میاد یا خستس یا حوصله نداره کلا میگه اصلا باهام خرف نزن تو مخم نرو اگه دو بار پشت یر هم صداش کنم به هم میریزه دیشب بهش با مخبت گفتم عزیزم چرا اخه اینطوری میکنی یه کم برامون وقت بذار ما تنها دلخوشیمون تویی خوب فک کن مام دوستاتیم باهامون معربون باش ولی کلی سرم داد زد و گفت همیشه مثل زالو مبچسبی به من و میری رو مخم چرا انقد حرف میزنی حالم دگ از صدات به هم میخوره از دیشب نتونستم هضم کنم حرفاشوو که اخه مگه من چی کار کردم از دیشب همش سر دخترم داد میزنم خوب من نباید یه روحیه ای داشته باشم تا لچه داری کنم خونه داری کنم کار کنم خوب من کلفت خونه زادش ک نیستم ب خدا ی کلفتم خرجش از خرج من بیشتره چرا اینطوری شد شوهرای شمام ابنطوربن
به نظر من چند وقت خودتو سرگرم کن وقتایی که میاد. با نقاشی با کتاب. تا کمبودتو حس کنه دیگه این حرف زشتو نزنه
واقعا که چقدر...
ولی کلا زن خوبه خیلی بدست آوردنی و در دسترس نباشه
بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده
منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اگر همچین حرفی میشنیدم یکی بالگد میزدم در باسنش میگفتم خوشی زده زیر دلت زیادی بودم برات برو از چشام نبینمت
بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده
منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه
مردا زیر فشار زندگی دارند جرررررررررررررر میخورند دلخوشیشون دوست و اخبار و فوتبال دیدن و ورزش دسته ...
چرا همه چیز باید به فشار زندگی ربط پیدا کنه یعنی فشار زندگی نباید باعث شه با زنش خوش باشه باید به زنش توهین کنه و حرفی بزنه که هیچوقت از ذهنش نره بعد بره با رفقاش کرکر کنه؟