2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مثل زالو میمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین مردهایی که دیدم مثل بابام یا داییم معمولا وقتی ببینن خانومشون وقتی پیششونه مشغول بافتنیه کلافه م ...

وای بافتنی خیلی جواب میده، منم همش میبافم، یه وقتایی هم مخصوص جلوش میشینم با خنده  میشکافم بعد میگه چرا شیکافتی، اشتباه بافتی؟! میگم نه، همین جوری بافتم فقط برای اینکه سرگرم باشم، حالا می‌خوام بشکافمش چون دیگه نیازی بهش نیست

خیلی ممنون دوستم حتما انجام میدم راست میگی نباید منتظرش باشم صب تا شب

من خیلی وابسته بودم به همسرم همه خوشی ها و لذت زندگیم رو فقط با اون میدونستم

و خیلی چیزای دیگه ولی وقتی مطمئن شدم نه تنها لیاقت این همه محبت و عشق رو نداره بلکه متوجه شدم زندگی بدون شوهر هم میتونه خیلی قشنگ باشه پدر مادر خواهر برادر فرزند دوست همکار و خیلی چیزای دیگه ، باید یاد بگیریم خودمونو دوست داشته باشیم عزیزم و از زندگیمون لذت ببریم بدون همسرامون اونوقت هم کمتر بهشون گیر میدیم هم منتظرشون نمیمونیم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
وای بافتنی خیلی جواب میده، منم همش میبافم، یه وقتایی هم مخصوص جلوش میشینم با خنده  میشکافم بعد ...

به نظرم سرگرم شدن با موبایل خوب نیست جلوی مردها، بلکه کتاب و بافتنی خوبه، سرگرم شدن با بچه هم خوبه

اصلا توقع همچین حرفی رو از همجنس خودم نداشتم

منظورتو نميفهمم... 

من دارم ميگم زنها هم دارن اذيت ميشن ديگه!!!

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

شوهر منم به من همچین حرفایی رو میزنه 

همین دیشب میگفت تو زنیت نداری!!!!!!

خیلی بهم بر خورد برای اولین بار جوابشو دادم که مامان تو زنیت نداشته که بی ادبی مثل تو رو تحویل جامعه داده !!

فقط به خاطر اینکه میگم برای بچمون وقت بزار برای خودمم نمیخوام کاری بکنه فقط بچمون!!

بهش میگم یه مقدار بغلش کن یه مقدار بهش محبت کن یه مقدار نگهش دار که منم به کارای شخصیم برسم 

ولی فایده نداره 

این مردا فقط قد کشیدن و گرنه عقلاشون توی همون بچگی مونده

هیچ درکی از خانواده و زندگی مشترک ندارن