2777
2789

عههههه رویاااااا

دلم برات تنگ شده بود یرررره

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عههههههههه چرییییی

یعنی ری.ن توی حسم ششم من ها ک اینقدر قویه

بخدا دلم برا تاپیک ومپایریت تنگ شده بود

ظهر خواستم ب مری بگم کاش رویا بیاد تاپیک ومپایری بزنه تا امتحان کنم ببینم هنوز خندم ،

شایدم دعوام میاد یا تموم شده🙃

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

یعنی ری.ن توی حسم ششم من ها ک اینقدر قویهبخدا دلم برا تاپیک ومپایریت تنگ شده بودظهر خواستم ب مری بگم ...

عیخدااااااااااااااااا🫠🫠🫠

هی میخام بیشتر بیام هی گرفتاری بیشتر میشه بخدا اصلا وقت نمیکنم

چری پیوی برات یه ویدیو میفرستم ببین قشنگه

یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛

دعوات که میاد جوش این حست نزن 🙏😂

مطمئن باشم؟

امیدوارم بیاد😂😂😂😂😂

الان یکی میاد شردع میکنه ب تقویت حسم😂

عیخدااااااااااااااااا🫠🫠🫠 هی میخام بیشتر بیام هی گرفتاری بیشتر میشه بخدا اصلا وقت نمیکنم چری پیوی ...

باشه فدات نگاه میکنم

خوب کنار گرفتاری هات ک اینستاست برا ما بچه روبیکایی ها هم وقت بذار😂