2777
2789
یه نمد چند ینی حق ما نبود برو ویدیوش ببین کفشاش سلیقم بود

الان دیدم چقدرررررر خوب بود ای چغوک

@ومپایر_اعظم یعنییییییبی گنگ ها گنگ اساسی بودییییی

جیگر بوددددددی

عسل بوددددی

کلا خیلی خوب بودی

وااای موهات😘😘😘😘😘😘

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسباب کشیییی😭😂

عه خوب ب سلامتی باشه

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

الان دیدم چقدرررررر خوب بود ای چغوک@ومپایر_اعظم یعنییییییبی گنگ ها گنگ اساسی بودییییی جیگر بودددددد ...

چاق نشدم؟

همه چی اوکی بود؟ 😂

قربونت بشمممم😂💋

میخام بدرخشم🤣🤣

یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛

چاق نشدم؟همه چی اوکی بود؟ 😂 قربونت بشمممم😂💋 میخام بدرخشم🤣🤣

همه همه چی اوکی بود

نه بابا چ چاقی

یکم اکسسوری هم بگیر آویزون کن از خودت ی پابندی چیزی عالی میشه

بیشتر از تصوراتم خوب بودی😘

یه هفتس دهنم سرویس شده

راحت میشی باز

زندگی همینه دیگه

ی دم اینور

ی دم اونور

الان دیدم چقدرررررر خوب بود ای چغوک@ومپایر_اعظم یعنییییییبی گنگ ها گنگ اساسی بودییییی جیگر بودددددد ...

آره با ذوق ویدیو میگیره از خودش

باز من عکس فقط یکم بلدم با ذوق بگیرم از خودم

تههه ابتکارم

قلمرو گنجشگ های نا آرام

@tanhaye1402 کجایی جمیل دلم برات تنگیده

آره با ذوق ویدیو میگیره از خودش باز من عکس فقط یکم بلدم با ذوق بگیرم از خودم تههه ابتکارم

ن من عکس هم با ذوق نمی گیرم🤦🏻♀️

بازیگری بود برا خودش😂🙏🏻

همه همه چی اوکی بودنه بابا چ چاقییکم اکسسوری هم بگیر آویزون کن از خودت ی پابندی چیزی عالی میشهبیشتر ...

یدونه گردنبند میگیرم. یا با یه دستبند پا بند میره زیر بند کفش

قربونت بشممم🎀❤️

یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛

یدونه گردنبند میگیرم. یا با یه دستبند پا بند میره زیر بند کفش قربونت بشممم🎀❤️

خوب خوبه

زیاد هم آرایش نکنی ها

چیز میز نمالی

ی آرایش ساده بکنی خیلیییی بیشتر جذاب میشی