2777
2789
خوب خوبهزیاد هم آرایش نکنی هاچیز میز نمالیی آرایش ساده بکنی خیلیییی بیشتر جذاب میشی

برا آرایشی که مد نظرمه رو هم بفرستم براتون نظر بدین میاد بهش یا نه

یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛

باورت میشه بعد 5 روز تازه دیروز فرش کردیم چون رنگ. کاری طول کشید

ب سلامتی بشینید

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برا آرایشی که مد نظرمه رو هم بفرستم براتون نظر بدین میاد بهش یا نه

آره آرایشتم خوبه

فقط لباتو چون مرغی نکن😂😂😂😂😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

@toranjbano ترنجم😘

آره لنتی میگی ما دوست پسرشیم همچین برامون با قر و فر ویدیو گرفته نازش بکشیم ازش تعریف کنیم😂

ویدیو آرایشش انگاری میخواد بوس کنه شبیه چون مرغ کرده😂

به سلامتی بشینن روش رو فرشاشون

ب سلامتی تکون بخورن

توی خونه

@toranjbano ترنجم😘

سلاااااااام🥰💃💃اومدم با ناز اومدم 😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزم چه با عشوه و ناااز اومدی

قربونِ شمااااا🥂🍻🍾

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫