2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 96 پست
شوهر من وقتی ازدواج کردیم تازه استخدام شده بود یعنی هیچ سرمایه ای نداشت.فقط یه پراید داشت که اونم نص ...

اخخخ چقد خوشحال میشم اینارو میشنوم.ان شالله خوشبخت باشی عزیزممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیییزم ان شالله روزبروزم بهتر بشه براتون.منم ادم پرتوقعی نیستم ولی میترسم کم بیاریم

🌹🌹🌹🌹ممنون

معلومه که خیلی نگرانی

خوب صبر کن با نفر که شرایط مالی بهتر داره ازدواج کن

مخصوصا اگه تو خونه پدری وضع مالی خوبه بعدا تحملش خیلی سخته...حتی برای یک روز

آدم که شوهر میکنخ دلش همه چی میخواد مسافرت ...خرید لباس...وسایل لوکس....مهمانی....رستوران...

شوهرم بیکار بود بعده چندماه یه شغل نون آبدار پیدا کرد یه اداره ی خوب با حقوق خوب و منم آرایشگری  ...

البته متاسفانه آرایشگری رو به هوای درس خوندن ول کردم و الان فوق لیسانس اما بیکارم 

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
کاملا بستگی داره شوهرتون و شما چند سالتونه و کدوم شهر زندگی میکنید و خونه پدرتون اوصاع مالیتون چطور ...

بیست و چهارن من کوچیکترم یکم.وضع مالی دوتامون متوسط رو ب بالاس.مشهدیم.خیلیم اهل کاره الان تمام خرجاش با خودشه باباش ی قرون پول ماشینشم نداده هرچند ماشینش خیلی اروزنه ولی خوب....

متاسفانه حرفتون درسته😢😢😢

سلام عزیزم انشالله ک خوشبخت بشی هر چی ک ب صلاحته اگ سن هر دو کم هست مدتی صب کن تا خودشو جمع جور کنه بیاد جلو ولی اگ نه هر دو ی سن نرمال هستین خب بحثش جدا تو زندگی سختیایه خودشو داره خرجایی مثل رفت و امد مهمون مسافرت خوردن خریدن ب مرور زمان بچه .......اگ ادم قانع ای باشین توقعتون از زندگی کم باشه میشه و اینکه شوهرتونم باید خییییییلی تلاش کنه الان دوره مثل دوره ی پدر مادرهای ما نیست ک خیلی بساز بودن در کل سخت هست ولی نشد نداره ب مرور با گرفتن وام میشه انشالله ب کمک بزرگترا خونه خرید همه چیز بستگی ب پشتکار زن و شوهر هم تو زندگی داره انشالله ک هر چی خیره واست رغم بخوره و خوشبخت باشی انشالله تو زندگیتم هیچ وقت از چیزی نترس از هر چی بترسی سرت میاد موفق باشی گلم 

آگه دوسش داری اره از نظر من. اما آدما تو زندگی عوض میشن. ما هیچ پشت گرمی نداریم بگیم اره کمک میکنه ا ...

من همیشه گفتم زندگی با سختی و ساختنش قشنگه ولی میترسم کم بیارم یا به قول بقیه بعد نتونم تحمل کنم

ولی ادم پرتوقعیم نیستم.با اینکه وضع مالیمون خوب بوده تقریبا،ولی هیچوقت تو بند این نبودم همش لباس بخرم و هروز یه رنگ بچرخم یا چشم و هم چشمی داشته باشم

بیست و چهارن من کوچیکترم یکم.وضع مالی دوتامون متوسط رو ب بالاس.مشهدیم.خیلیم اهل کاره الان تمام خرجاش ...

اصلا روی خانواده ها حساب باز نکن به نظر من.من وقتی داشتم خونه می خریدم با اینکه هم پدر خودم هم پدر شوهرم هردوشون پول داشتن یه پاپاسی هم کمکمون نکردن.ولی وقتی پدر شوهرم دید ما داریم خونه دار میشیم واسه دخترش و دامادش خونه خرید  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
بیست و چهارن من کوچیکترم یکم.وضع مالی دوتامون متوسط رو ب بالاس.مشهدیم.خیلیم اهل کاره الان تمام خرجاش ...

از من به شما نصیحت( اینو از یه روانشناس عالی شنیدم) پسرها قبل 26 سالگی ملاکهای درستی تو ذهنشون ندارن. دلیل خیلی از خیانتها و جدایی ها همینه. شما دو سال دیگه صبر کنید و بعد میتونید ببینید با این اوضاع بد اقتصادی اصلا مغازه ای میتونه بزنه و یه وقت از ازدواج با شما پشیمون نشه

ان شالله که بشه باید توقعات پایین باشه مثلا عردسی تالار نخوای اتلیه نخوای از همون اول کنار بیای. و.. ...

درسته...ولی برا تالار و عروسی و اینا خانوادش اوکین.فقط خونه یکم نامعلومه

نمیدونم منظورت از توقع پایینت چیه ولی اگه حاضری بدون عروسی و بدون سرویس چوب و... شروع کنی میشه

عروسی و خانوادش میگیرن مشکلی نیست برا تیکه هام پس انداز داره وامم هست ولی بازم چیزای گرون نیمخوام اصلا