کاملا بستگی داره شوهرتون و شما چند سالتونه و کدوم شهر زندگی میکنید و خونه پدرتون اوصاع مالیتون چطور ...
بیست و چهارن من کوچیکترم یکم.وضع مالی دوتامون متوسط رو ب بالاس.مشهدیم.خیلیم اهل کاره الان تمام خرجاش با خودشه باباش ی قرون پول ماشینشم نداده هرچند ماشینش خیلی اروزنه ولی خوب....
سلام عزیزم انشالله ک خوشبخت بشی هر چی ک ب صلاحته اگ سن هر دو کم هست مدتی صب کن تا خودشو جمع جور کنه بیاد جلو ولی اگ نه هر دو ی سن نرمال هستین خب بحثش جدا تو زندگی سختیایه خودشو داره خرجایی مثل رفت و امد مهمون مسافرت خوردن خریدن ب مرور زمان بچه .......اگ ادم قانع ای باشین توقعتون از زندگی کم باشه میشه و اینکه شوهرتونم باید خییییییلی تلاش کنه الان دوره مثل دوره ی پدر مادرهای ما نیست ک خیلی بساز بودن در کل سخت هست ولی نشد نداره ب مرور با گرفتن وام میشه انشالله ب کمک بزرگترا خونه خرید همه چیز بستگی ب پشتکار زن و شوهر هم تو زندگی داره انشالله ک هر چی خیره واست رغم بخوره و خوشبخت باشی انشالله تو زندگیتم هیچ وقت از چیزی نترس از هر چی بترسی سرت میاد موفق باشی گلم
بیست و چهارن من کوچیکترم یکم.وضع مالی دوتامون متوسط رو ب بالاس.مشهدیم.خیلیم اهل کاره الان تمام خرجاش ...
اصلا روی خانواده ها حساب باز نکن به نظر من.من وقتی داشتم خونه می خریدم با اینکه هم پدر خودم هم پدر شوهرم هردوشون پول داشتن یه پاپاسی هم کمکمون نکردن.ولی وقتی پدر شوهرم دید ما داریم خونه دار میشیم واسه دخترش و دامادش خونه خرید
بیست و چهارن من کوچیکترم یکم.وضع مالی دوتامون متوسط رو ب بالاس.مشهدیم.خیلیم اهل کاره الان تمام خرجاش ...
از من به شما نصیحت( اینو از یه روانشناس عالی شنیدم) پسرها قبل 26 سالگی ملاکهای درستی تو ذهنشون ندارن. دلیل خیلی از خیانتها و جدایی ها همینه. شما دو سال دیگه صبر کنید و بعد میتونید ببینید با این اوضاع بد اقتصادی اصلا مغازه ای میتونه بزنه و یه وقت از ازدواج با شما پشیمون نشه