2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم انشالله ک خوشبخت بشی هر چی ک ب صلاحته اگ سن هر دو کم هست مدتی صب کن تا خودشو جمع جور کنه ...

درست میگین اونم همش میگه انقد انرژی منفی نده همه چی درست میشه

انگار تو خودش میبینه از پسش بربیاد...

اره اونم گفته با صبوری میتونین برین جلو.همه تاییدش میکنن

من شیرینی میخوام 😂😍ایشالله که تصمیم درستی میگیری.من برم امتحان دارم فعلا 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
از من به شما نصیحت( اینو از یه روانشناس عالی شنیدم) پسرها قبل 26 سالگی ملاکهای درستی تو ذهنشون ندارن ...

من ی تعریف کلی میگم ازش ک ببینین بهتره هنوز صبر کنم یا نه..

چهارساله میشناسمش همه هم تاییدش کردن حتی استادای دانشگاهمون تو این چهارسال من بدترین رفتارارو باهاش داشتم ولی صبوری کرده همیشه ارومم کرده اخلاقیاتمو درست کرده خیلیم چشم پاک و خانواده داره.فامیلاشونم ک همه سن کم ازدواج کردن

این چیزا باعث شده من به ازدواج فکر کنم وگرنه خودمم ترس این چیزاشو دارم...😞

عروسی و خانوادش میگیرن مشکلی نیست برا تیکه هام پس انداز داره وامم هست ولی بازم چیزای گرون نیمخوام اص ...

فک کنم منظور دوستان اینه که اینارو هزینه نکنین برارین کنار که بتونین  خونه بخرین

من ی تعریف کلی میگم ازش ک ببینین بهتره هنوز صبر کنم یا نه.. چهارساله میشناسمش همه هم تاییدش کردن حت ...

نمیدونم

من نظر روانشناس و تجربه خودم رو گفتم. انگار تو 26 سالگی یه اتفاقانی میوفته برای. اونها که ممکنه نظراتشون عوض بشه و دیگه اون ادم قبلی نباشن.

حالا دیگه خودتون هر طور صلاح میدونید.

نمیدونم من نظر روانشناس و تجربه خودم رو گفتم. انگار تو 26 سالگی یه اتفاقانی میوفته برای. اونها که م ...

واقعا وقتی میگن ازدواج هندونه در بستس راس میگن...ادم میمونه چیکار کنه

ببین اوضاع الان با حتی سال پیش خیلی فرق کرده اینایی که میگن پیشرفت کردیم مال سالها قبل الان استارت زدن بسیار سخته دیگه واقعا نمیشه خیلی همه چیز بالا رفته نمیشه برنامه ریزی کرد من واقعیت میگم چون خودم با درست میشه و تلاش میکنیم عشق داره و اینا خودمو یه عمر فقط سرگرم کردم الان پول در اوردن خیلی سخته خیلی

بعد اینکه شاید ده سال 15 سال اول ادم توقع نداشته باشه و بسازه ولی به مرور خسته نیشی مخصوصا وقتی بچه بیاد دلت بهترینا رو براش میخواد و میبینی که برای ایندش چقدر نگرانی و دنیا رو پول میچزخه