goli_az_golha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 6265 عنوان دلم گرفته 78 بازدید | 5 پست به نظرتون اگه آدم تو تنهایی بمیره دردناکه؟من بار ها بهش فکر کردم و تو ذهنم کنار اومدمولی بعضی شبا بهش فکر میکنم و دلم میگیره پ.ن : الان تنها نیستم ولی با روندی که پیش گرفتم ممکنه بشم میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️ 1405/06/11 | 00:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیون_چان_این2 عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 385 ببین خب معلومه که مطلوب نیست اما زندگی همیشه اونجور که میخواهییم نیست ببیننصیحت میکنم ازش نترسی کلا تو زندگی از هر چی بترسی سرت میاد ☢️هیچ احساسی ندارم ممکنه بشکنید، منطقی ام شدید! راحت باشید باهام😏
goli_az_golha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 6265 ببین خب معلومه که مطلوب نیست اما زندگی همیشه اونجور که میخواهییم نیست ببیننصیحت میکنم ازش نترسی کلا ... دقیقا از هرچی ترسیدم سرم اومد میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
sppring عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 172 میدونی مرگ که به لحظه هست و بعدشم که دیگه تعلقی به جسم نداری به نظرم تنها موندن تو زندگی خیلی ترسناکه
goli_az_golha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 6265 میدونی مرگ که به لحظه هست و بعدشم که دیگه تعلقی به جسم نداری به نظرم تنها موندن تو زندگی خیلی ترسناک ... دقیقا میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
چهکارکنم عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 6128 توی اینستاگرام نوشته بود یه پیر مرده خیلی از تنهایی مردن می ترسید بعد همیشه به حاج آقای مسجد محل می گفت اگه من یه وقت به مسجد نیومدم سراغم رو بگیر ببین مردم یا نه بعد آخرش توی همون مسجد مرد