2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 37 پست
من ورودی دهمماما تمامی ازمونامو شیمی رو ۱۰۰ میزنمکلاسای هادیان فرد شرکت نمیکنم با اینکه کل اشتراک ما ...

عزیزممیشه راهنمایی کنید چطور شیمی رو ۱۰۰ میزنید ممنون میشم گلم

این کاربری متعلق به دونفر است .

اخه من نمیتونم که همه رو ببینم خیلی عقب افتادم الانشم چندروز دیگه مدرسه باز میشه🥲

خیلی سختگیری میکنین واقعا

من تیر پارسال رندوم ۴ تا استاد(فرهمند،هادیان،شجاعی،کرمی) رو انتخاب کردم و تا تهش با همونا پیش رفتم

امسال رشته ای ک میخوامو نمیارم پشت میمونم بازم با همینا پیش میرم

پارسال میدیدم یکی تازه وسطای مهر میخواست استادشو عوض کنه

خب این کارا عقبتون میندازه فیلم فقط ۱۰ درصد ماجراس بقیش تستاییه که میزنین

بعد من جلسه دوم شجاعی گریه کردم چون نمیفهمیدم باهاش اما بازممم تا تهش ادامه دادم چون دونستم اون لحظه علت نفهمیدنم اینه تازه با شجاعی اشنا شدم و اونم سبک خاصی داشت اما وسط راه ولش نکردم و مسر با همون ادامه دادم چند وقت بعد تازه فهمیدم چقد خفنه،،هدفم اینه بگم نازک نارنجی بازی یه عده اشتباهه ک بعد یه جلسه میگن وای ارتباط نگرفتیم ،ذهنت عادت میکنه

الانم تا قبل اینکه دیر بشه زودتر استارت بزن♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هادیان نکته و تست یازدهم داره؟ فقط جامعشو دیدم و اینکه دوره محاسبات سریعش جواب میده؟

نمی دونم یازدهم نکته و تست داره یا نه

من دبستان که بودم کلاس های لکوسام رفته بودم که تقریبا مثل محاسبات سریع هادیان فرد بود ولی برای کنکور بله جواب میده

عزیزممیشه راهنمایی کنید چطور شیمی رو ۱۰۰ میزنید ممنون میشم گلم

خب من تازه شروع راهم شاید چون درسا خیلی راحته اینجوریم 🥲😂

از روی جزوه استاد میخونم

و تست کار میکنم

انواع مختلفشو

و وقتی یکی رو اشتباه میزنم پاسخ نامه رو نمیخونم

دوباره بررسی میکنم ببینم کجارو اشتباه رفتم

و در آخر پاسخ نامه رو میخونم

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

من با فراهانی بودم خیلی خیلی جیغ جیغ میکنه ببین کنکور مسائلش خیلی سخته مثلا مسایل شیمی حس میکنم با ر ...

خیلی تف پرت میکنه همکاراش هر روز باید تفای اینو تحمل کنن ولی خیلی خوبه از انرژیش خیلی خوشم میاد

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

خب من تازه شروع راهم شاید چون درسا خیلی راحته اینجوریم 🥲😂از روی جزوه استاد میخونمو تست کار میکنمان ...

خیلی هم عالی دختر گلم انشاالله موفق بشید عزیزم

استادتون شخص خاصی یا توی آموزشگاه شهرتونه؟پسرم امسال میره هشتم و سال آینده باید شروع کنه به خوندن برای امتحان نمونه و تیز هوشان بنظرتون از امسال که هشتمه بزارمش کلاس هوش با بزارم همون نهم برن؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

خیلی هم عالی دختر گلم انشاالله موفق بشید عزیزم استادتون شخص خاصی یا توی آموزشگاه شهرتونه؟پسرم امسال ...

ممنون

استادم استاد فراهانیه توی موسسه تایتانیک درس میده کلاس مجازیه

سال نهم کافیه ، موسسه ماز ثبت نامش کنید صد در صد قبوله

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺