2777
2789
عنوان

کنکوریا

121 بازدید | 37 پست

هادیان فرد یا فراهانی

من خودم با فراهانی پیش میرفتم ولی از وقتی فراهانی هادیان فرد رو دیس کرده خیلی نظرم نسبت بهش عوض شده حس میکنم فقط میخواد خودش بره بالا بقیه همه پایین باشن از طرفی خیلیا هم همونجا گفته بودن که هادیان فرد خیلی بهتره کسی اینجا هست که با فراهانی درصد بالای ۶۰ زده باشه؟

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فراهانیمن با جفتشون کلاس دارم

واقعاا؟ خیلیا همونجا گفتن هادیان فرد خیلی خیلی بهتره یعنی ۹۹ درصدشون نظرشون همین بود شما کنکور دادی؟

واقعاا؟ خیلیا همونجا گفتن هادیان فرد خیلی خیلی بهتره یعنی ۹۹ درصدشون نظرشون همین بود شما کنکور دادی؟

من ورودی دهمم

اما تمامی ازمونامو شیمی رو ۱۰۰ میزنم

کلاسای هادیان فرد شرکت نمیکنم با اینکه کل اشتراک مازو دارم😂😂😂

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

فراهانی

درصد تطابقش هر سال یه چیزی بالای 80 درصده

امسال باهاش بودم شیمی نهاییم 18/75 شده

تو کنکورم یه چیزی بین 30/40 میزنم با اینکه فقط تا آذر باهاش پیش رفتم

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

اینطوری نیس ک فقط فراهانی هادیانو دیس کنه 😂من پارسال سالیانه هادیان میدیدم خیلی تیکه مینداخت ب فراه ...

هادیان فرد تو کانالش بهش گفته کوتوله پلشت:)😂😂

فراهانی درصد تطابقش هر سال یه چیزی بالای 80 درصدهامسال باهاش بودم شیمی نهاییم 18/75 شدهتو کنکورم یه ...

منم تا همین امروزم باهاش پیش میرفتم حتی دو ساعت پیش دیدمش ولی کامنتاشون بدجور تو مخم رفته یعنی تو اون یه ساعتی که میدیدمش منتظر یه سوتی بودم که برم هادیان ببینم💔😂

من ورودی دهمماما تمامی ازمونامو شیمی رو ۱۰۰ میزنمکلاسای هادیان فرد شرکت نمیکنم با اینکه کل اشتراک ما ...

ایول دختررر💘فراهانیو تو تل میبینی یا پنلش؟