2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تا همین امروزم باهاش پیش میرفتم حتی دو ساعت پیش دیدمش ولی کامنتاشون بدجور تو مخم رفته یعنی تو او ...

نه سعی کن درگیر حواشی نشی یه بسم الله بگو با یکی پیش برو یه استاد انتخاب کن همونو تا ته برو مو به مو گفته هاشونو اجرا کن

خودتم ببین با کی بیشتر ارتباط میگیری

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

هادیانم همچین ساکت نبوده اونم خیلی کرم میریختهو اینکه با هیچ معلمی بالای ۶۰ نمیتونی بزنی معلم درسو ی ...

بهش گفته کوتوله پلشت:)

میخوام اون یادگیری اولیه تو ذهنم بره

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

من ویدیو های جفتشونو دیدم

خودم انتخابم واسه مسائل هادیانه

در کل با جفتشون میشه درصد بالا زدد

چقد بگم انقد از بقیه نظر نخواین الان ۹۰ درصد استادای کنکوری مطرح خوبن واقعا فقط باید ببینین با کدومشون ارتباط میگیرین

من ویدیو های جفتشونو دیدمخودم انتخابم واسه مسائل هادیانهدر کل با جفتشون میشه درصد بالا زددچقد بگم ان ...

اخه من نمیتونم که همه رو ببینم خیلی عقب افتادم الانشم چندروز دیگه مدرسه باز میشه🥲

ایول دختررر💘فراهانیو تو تل میبینی یا پنلش؟

پنلش

تل قطع میشه

الان نشه یماه دیگه میشه

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

جفتشون خوبن و نمی تونی بگی یکی خیلی بهتره

با دبیر فقط ۰ تا ۴۰ درصد مطالب رو یاد میگیری برای درصد های بالاتر فقط خودت باید کار کنی

من نهایی رو با هادیان ۲۰ شدم کنکور رو هم ۷۵ درصد زدم

دوستم هم نهایی رو با فراهانی ۲۰ شد کنکور رو هم ۷۰ زد

جفتشون خوبن و نمی تونی بگی یکی خیلی بهتره با دبیر فقط ۰ تا ۴۰ درصد مطالب رو یاد میگیری برای درصد های ...

عزیزم هادیان نکته و تست یازدهم داره؟ فقط جامعشو دیدم و اینکه دوره محاسبات سریعش جواب میده؟