2821
2789

ارث باعث میشه که خطر ابتلا بالاتر بره اما حتمی نیست. اگر کسی سبک زندگی درستی داشته باشه میتونه از ابتلا جلوگیری کنه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام بلا ازتون دور باشه ایشاالله

این سوالواز پزشک بپرسیدیا از قسمتِ کلینیک نینی سایت بپرسید قسمت مشاوره پزشکی  داره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من مادرم سرطان  سینه داره امشب فهمیدم سرطان به کبدشم رسیده حالم اصلا خوب نیست دکتر گفته فایده ن ...

عزیزم خیلی ناراحتم برات

خدامادرتونو شفا بدهد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم سرطان اگه تو وراثت باشه در اشکال مختلف ظاهر میشه یعنی حتما کبد درگیر نمیشه

البته شما این افکار تلخو از خودت دور کن و به این ایمان داشته باش داروی سرطان هم بزودی کشف و بیمارا خلاص میشن

لعنت به این بیماری نحس و سنگین

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز