2777
2789
من مادرم سرطان  سینه داره امشب فهمیدم سرطان به کبدشم رسیده حالم اصلا خوب نیست دکتر گفته فایده ن ...

الهی بمیرم برات

خاله عزیز منم بعد اینکه کبدش متاستاز شد دیگه وا داد 

عزیزم با خوندن پستت قلبم مچاله شد از درد

بهش روحیه بدید

خداییش اگه روزی بفهمم سرطان دارم محاله برم شیمی درمانی یا جراحی کنم ترجیح میدم راحت باشم تا عذاب بکشم

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مادرم سرطان  سینه داره امشب فهمیدم سرطان به کبدشم رسیده حالم اصلا خوب نیست دکتر گفته فایده ن ...

محل نزار ب دکترای طب مدرن

ایت االه تبریزیانو سرچ کن گوگل کانال دارن، مشهده

نماینده ها و شاگرداش استانهان

درمان میکنن سرطانو. کارشون عالیه

هزاران نفر خوب شدن. طب اسلامین حتماااا ببر و شک نکن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

تهران دکتر موید علویان هم فوق تخصص گوارشه. گفتن کارش محشره برای این بیماری و نجات داده بیمار رو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من مادر شوهرم سرطان داره  مادرشم داشته خيلي ميترسم شوهرمم  خدايي نكرده بگيره يا بچهام

سلام بخون پست منو

تبریزیان میگه میشه از بیماریای ارثی پیشگیری کرد

الهی بمیرم برات خاله عزیز منم بعد اینکه کبدش متاستاز شد دیگه وا داد  عزیزم با خوندن پستت قلبم ...

بخون پستمو گلم

نگرانی فقط باعث آزارتون میشه!

فقط بهتره چکاب دوره ای انجام بدید و به دکترتون سابقه رو یادآوری کنید 

تا خدا نکرده اگر اتفاق افتاد خیلی زود متوجه بشید و با برداشت بافت درمان کنید.

تو کشورا فوق پیشرفته این کار انجام میشه!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
محل نزار ب دکترای طب مدرن ایت االه تبریزیانو سرچ کن گوگل کانال دارن، مشهده نماینده ها و شاگرداش اس ...

رفتیم پیششون تبریزیان وخیر اندیش گفتن باید شیمی درمانی شه 

رفتیم پیششون تبریزیان وخیر اندیش گفتن باید شیمی درمانی شه  

انجام بدید خیلیا خوب شدن

رژیم غذایی سرطان کبدم سرچ کنید از طب اسلامی

ژل رویال بره موم کاسنی سیاهدونه هم براشون عالیه

همون دکتر علویانم برید خوبه، گفته بودن ج گرفتن