سلام دوستان، چقدر همچی گرون شده😔 می خواستیم کابینت جدید بزنیم قبلی ها داغون و برای چند سال پیش، چقدر چوب گرون شده، و دستمزد کابینت کارها هم زیاد هست... خوشبحال افرادی که بجای درس خوندن رفتن یک هنر و مهارت یاد گرفتند درسته کارشون زحمت داره ولی خیلی از کارمندی بهتره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا منم میخوام کابینت عوض کنم گفته ۶۰۰ فعلا دست نگه داشتیم
اره بابا به ما هم گفت فقط دستمزد ش50 درصد فاکتورچوب ها، یعنی چیزی حدود 200 میلیون (چوبی هم که می خواستیم بخریم جز چوب های معمولی ) ، بعد کارمند کل سال اگه پول هاشو جمع کنه میشه نزدیک 300 میلیون... تا بخوای یک حرکتی بزنی باز تورم از تو جلوتر هست. چه اقتصاد داغونی کشور داره...
عزیزم شوهرم کابینت سازه خیلییی سختی داره درسته درآمد داره ولی مشتری بد حساب چک هایی ک پاس نمیشه و ای ...
اره اینم هست ولی این فرد که به ما گفت من چک قبول نمی کنم، چوب هاتون هم خودتون بخرین من 50 درصد فاکتور چوب دستمزد من هست، نصف شو اول کار، نصف شو پایان کار، 20 روز هم تسویه کنید.... فعلا که ما بیخیال شدیم
من میخواستم طلا بفروشم تا سریع جمعش کنم خسته شدیم از تورم ولی منصرف کردن فعلا باید صبر کنم تا یکی د ...
خدا از باعث بانی این وضعیت نگذره😔، حالا باز خداروشکر ما برای کابینت هست، بندگان خدایی که مریض دارند یا برای خورد وخوراک و اجاره خونه به مشکل برخوردند چی بگن.