2777
2789
عنوان

کابینت

70 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، چقدر همچی گرون شده😔 می خواستیم کابینت جدید بزنیم قبلی ها داغون و برای چند سال پیش، چقدر چوب گرون شده، و دستمزد کابینت کارها هم زیاد هست... خوشبحال افرادی که بجای درس خوندن رفتن یک هنر و مهارت یاد گرفتند درسته کارشون زحمت داره ولی خیلی از کارمندی بهتره.

عزیزم شوهرم کابینت سازه

خیلییی سختی داره

درسته درآمد داره ولی

مشتری بد حساب

چک هایی ک پاس نمیشه

و این وضعیت تورم به مشتری قیمت میده و تا اونا بیعانه بزنن و شوهرم بره خرید چوب گرون میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم میخوام کابینت عوض کنم گفته ۶۰۰ فعلا دست نگه داشتیم

اره بابا به ما هم گفت فقط دستمزد ش50 درصد فاکتورچوب ها، یعنی چیزی حدود 200 میلیون (چوبی هم که می خواستیم بخریم جز چوب های معمولی ) ، بعد کارمند کل سال اگه پول هاشو جمع کنه میشه نزدیک 300 میلیون... تا بخوای یک حرکتی بزنی باز تورم از تو جلوتر هست. چه اقتصاد داغونی کشور داره...

عزیزم شوهرم کابینت سازه خیلییی سختی داره درسته درآمد داره ولی مشتری بد حساب چک هایی ک پاس نمیشه و ای ...

اره اینم هست ولی این فرد که به ما گفت من چک قبول نمی کنم، چوب هاتون هم خودتون بخرین من 50 درصد فاکتور چوب دستمزد من هست، نصف شو اول کار، نصف شو پایان کار، 20 روز هم تسویه کنید.... فعلا که ما بیخیال شدیم

اره اینم هست ولی این فرد که به ما گفت من چک قبول نمی کنم، چوب هاتون هم خودتون بخرین من 50 درصد فاکتو ...

اره بعضی ها درصدی کار میکنن ولی خب ۵۰ درصد زیاده

جا دارع کمتر هم بزنن

ولی خب میتونی چوب رو برو بخر

بعدا دستت باز شد کابینت رو بزن چون چوب داره گرون میشه

اره بابا به ما هم گفت فقط دستمزد ش50 درصد فاکتورچوب ها، یعنی چیزی حدود 200 میلیون (چوبی هم که می خو ...

من میخواستم طلا بفروشم تا سریع جمعش کنم خسته شدیم از تورم ولی منصرف کردن فعلا باید صبر کنم تا یکی دو سال دیگه ببینم اوصاع مملکت چی میشه

اره بعضی ها درصدی کار میکنن ولی خب ۵۰ درصد زیاده جا دارع کمتر هم بزنن ولی خب میتونی چوب رو برو بخر ب ...

میشه از همسرتون بپرسید درصدی تا چقدر جا داره که یک کابینت کار کم کنه ؟ ما شهرستان هستیم کلان شهر نیستیم.

شهر ما که مسکن ملی می سازنن، ماشاالله سرهاشون شلوغ هست که بدقولی هم می کنند...

کدوم شهری. چند زدن براتون ؟ ما که چهار ماه پیش زدیم شد ۳۰۰ با چوب کاملا معمولی ولی هنوز تکمیل نکرده اذیت میکنه

من میخواستم طلا بفروشم تا سریع جمعش کنم خسته شدیم از تورم ولی منصرف کردن فعلا باید صبر کنم تا یکی د ...

خدا از باعث بانی این وضعیت نگذره😔، حالا باز خداروشکر ما برای کابینت هست، بندگان خدایی که مریض دارند یا برای خورد وخوراک و اجاره خونه به مشکل برخوردند چی بگن.

کدوم شهری. چند زدن براتون ؟ ما که چهار ماه پیش زدیم شد ۳۰۰ با چوب کاملا معمولی ولی هنوز تکمیل نکرده ...

ببخشید که می ترسم شناسایی شم نمی گم دقیق. شهرستان هستیم کلان شهر نیست، چوب ها نزدیک 500 میشه، دست مزد نزدیک 200 تازه با تخفیف .