2789
عنوان

جهازيه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 93 پست
خدا کمکشون کنه😔 نه بعضیا هستن خودشون کم میخرن ولی ما میگیم ۱۰۰ میلیون جهاز خریدیم باور نمیکنن آدمو ...

صد در صد همین طوره ادم نمیتونه واسه دخترش کم بزاره یه موقع غرور دخترشون نشکنه پدرو مادرا با جون دل میخرن. 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش اگه یکی بیاد بگه من همهههه چیو خودم خریدم ۱۵ تومان شد باور نمیکنم 

بستگی داره همه چی و شما و یا من چی تصور کنیم!!!!@ خیلیا حتی مبل نمیخرن. سرویس تخت کمد گنجه نمیخرن . جای تعجب نداره حد انتظارش همون قدر ساده بوده

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
بستگی داره همه چی و شما و یا من چی تصور کنیم!!!!@ خیلیا حتی مبل نمیخرن. سرویس تخت کمد گنجه نمیخرن . ...

راستش خیلی هم کار خوبی میکنن نمیخرن

کاش توقع خانواده شوهر منم کم بود منم خرج دست خانوادم نمیزاشتم

بستگی داره همه چی و شما و یا من چی تصور کنیم!!!!@ خیلیا حتی مبل نمیخرن. سرویس تخت کمد گنجه نمیخرن . ...

آره واقعا همینطوریه، خییلی موافقم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

راستش اگه یکی بیاد بگه من همهههه چیو خودم خریدم ۱۵ تومان شد باور نمیکنم 

حالا اگه جرئت کردم بعدا عکسای جهیزیه مو میذارم با32تومن گرفتیم کلش رو

شاید32تومن فقط پول سرویس چوب یکی باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

راستش خیلی هم کار خوبی میکنن نمیخرن کاش توقع خانواده شوهر منم کم بود منم خرج دست خانوادم نمیزاشتم

من که خانواده همسرم حرفی نداشتن مامان خودم بیشتر واسش مهم بود میگفت اول زندگی نمیخوام کم کسر داشته باشین 

حالا اگه جرئت کردم بعدا عکسای جهیزیه مو میذارم با32تومن گرفتیم کلش رو شاید32تومن فقط پول سرویس چوب ...

احسنت 😊

منکه با پول خودم دارم میخرم و همشو با وام.اصلا یه ریالی از بابام نمیگیرم 

ایوووووول بابا🤩

منکه با پول خودم دارم میخرم و همشو با وام.اصلا یه ریالی از بابام نمیگیرم 

باریکلا

ایوووووول بابا🤩

اخه دیدم همه میگن قدر نمیدونن .از طرفی میخوام حقوقمو جای جهازم بدم  تا اینکه دست شوهرم و بعدا عادت کنه ب پولم.

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
من که خانواده همسرم حرفی نداشتن مامان خودم بیشتر واسش مهم بود میگفت اول زندگی نمیخوام کم کسر داشته ب ...

اتفاقا همسر منم میگفت به مامانت بگو انقد نخره، خودشو تو زحمت نندازه

مامان منم قد خودش هیچ کم و کسری تو وسیله های برقی وسرویس چینی وکلی چیزای دیگه نذاشت

دستش هم می بوسم واقعا😍😍

اخه دیدم همه میگن قدر نمیدونن .از طرفی میخوام حقوقمو جای جهازم بدم  تا اینکه دست شوهرم و بعدا ع ...

آره واقعا حرفتو قبول دارم، خدا پشت و پناهت باشه گلم😍🤗