2777
2789
عنوان

جهازيه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 93 پست
همه چي پتي خودمه

ان شالله که خرج عروسی با داماده 😁

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همینو گفتم میگفتن نه ما مبل اینا هم خریدیم با ۳۰ تومن اخه چحوری میشه؟ من خودم سرویس چوب و یخچال ...

حتما جنس ایرانی میخرن

یا اینکه کم میخرن مثلا ما رسم داریم بشقاب و قاشق ۱۸ نفری بدیم یه دستم دم دستی میخریم میشه ۲۴ نفری

بعضیا قاشق و بشقاب ۶ نفره میخرن اونم پلاستیک خب معلومه ۳۰ تومان میشه

منم چیزایی که ضروری نیستو نمیگیرم مقل چرخ گوشت ،کوشتکوب برقی،اسنک و ساندویچ ساز ،هواپز و غذا ساز ،بوفه و وسایل تزیینی هم میزارم وقتی وسایلو چیدم ب قدر نیاز میخرم. برقیا برام مهم بود ک خوب باشه.بخصوص اینکه کامل خودم پولشو میدم و نهایتا ۵۰ تومن بشن.خورده ریزه ها رو هم ۲۴ نفره و جنس خوب ورداشتم مثل پارچ و لیوان و قاشق و استکان و ...برام کیفیت مهم بود تا کمیت .

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
خب شما به قول خودت با دامادم بوده یک چیزایی اینا میگفتن نه ما ایرانی خریدیم همه چی هم پای خودمون بود ...

خب بستگی به این داره که چیا برمیداری

من خودم اول زندگیمون ماشین ظرفشویی و ماکروفر و ناهارخوری و ایینه کنسول برنداشتم

حساب کنی همینا میشه20تومن ک... 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

حتما جنس ایرانی میخرن یا اینکه کم میخرن مثلا ما رسم داریم بشقاب و قاشق ۱۸ نفری بدیم یه دستم دم دستی ...

بچه ها بعضیا واقعا ندارن طفلیا با این اوضاع مملکت نمیتونن خرید کنن. من شنیدم عروسی که با ده تومن وام ازدواجش کلا جهزیه خریده. هرکسی یک قسمتی داره شهرشون هم یک رسم رسوماتی

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
حتما جنس ایرانی میخرن یا اینکه کم میخرن مثلا ما رسم داریم بشقاب و قاشق ۱۸ نفری بدیم یه دستم دم دستی ...

نمیدونم والا 

منم سرویس اصلیم ۱۸ نفره بود یک سرویس ۶ نفره دم دستی هم خریدم اخرش باز دل مامانم طاقت نیاورد یک دست ارکوپال ۶ نفره هم داد بهم 

تازه سرویس اصلیم ژاپنی بود ۴ تومن پول اون شد فقط ایرانی هم قیمت کردم نزدیک دو تومن میشد بازم

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
خب بستگی به این داره که چیا برمیداری من خودم اول زندگیمون ماشین ظرفشویی و ماکروفر و ناهارخوری و ایی ...

افرین واقعا با این حرفتون موافقم

خب بستگی به این داره که چیا برمیداری من خودم اول زندگیمون ماشین ظرفشویی و ماکروفر و ناهارخوری و ایی ...

اینم یک حرفیه🤔

ولی خب اخه چند نفرشون بودن میگفتن ما همه چیز خریدیم از همه چیزم چند تا چند تا شده ۳۰ تومن 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
بچه ها بعضیا واقعا ندارن طفلیا با این اوضاع مملکت نمیتونن خرید کنن. من شنیدم عروسی که با ده تومن وام ...

خدا کمکشون کنه😔

نه بعضیا هستن خودشون کم میخرن ولی ما میگیم ۱۰۰ میلیون جهاز خریدیم باور نمیکنن آدمو دروغگو خطاب میکنن من اون آدمارو گفتم

وگرنه اوضاع مملکت خیلی خرابه ما هم با بدبختی میخریم

عروس خاله ی من جهزیه ش شلوغ پلوغ همه مارکای ایرانی و خارجی که اصلا ما نشنیده بودیم. تمام جهزیه شو از قشم خریده بودن سال 94 شده بود  کلا 15 تومن. اینم بگم مثلا دوتا کلمن داشت دوتا فلاکس دوتا همزن دوتا مخلوط کن همه وسایل داماد گرونتر شده بود!!!

توهین نمیکنم اخه مثلا ما میگیم ۱۰۰ میلیون جهاز خریدیم باور نمیکنن

خب اون که باور نمیکنه واسه کسیه که دور و برش ندیده،وگرنه چیز عجیبی نیس

آدم اگه پول نداشته باشه با15تومنم سر و تهش رو هم میاره

اما در کل حرفتون خیلی بد بود😑

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

اینم یک حرفیه🤔 ولی خب اخه چند نفرشون بودن میگفتن ما همه چیز خریدیم از همه چیزم چند تا چند تا شده ۳ ...

بشنو و باور نکن😊