+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
منم چیزایی که ضروری نیستو نمیگیرم مقل چرخ گوشت ،کوشتکوب برقی،اسنک و ساندویچ ساز ،هواپز و غذا ساز ،بوفه و وسایل تزیینی هم میزارم وقتی وسایلو چیدم ب قدر نیاز میخرم. برقیا برام مهم بود ک خوب باشه.بخصوص اینکه کامل خودم پولشو میدم و نهایتا ۵۰ تومن بشن.خورده ریزه ها رو هم ۲۴ نفره و جنس خوب ورداشتم مثل پارچ و لیوان و قاشق و استکان و ...برام کیفیت مهم بود تا کمیت .
❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
حتما جنس ایرانی میخرن یا اینکه کم میخرن مثلا ما رسم داریم بشقاب و قاشق ۱۸ نفری بدیم یه دستم دم دستی ...
بچه ها بعضیا واقعا ندارن طفلیا با این اوضاع مملکت نمیتونن خرید کنن. من شنیدم عروسی که با ده تومن وام ازدواجش کلا جهزیه خریده. هرکسی یک قسمتی داره شهرشون هم یک رسم رسوماتی
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
خب بستگی به این داره که چیا برمیداری من خودم اول زندگیمون ماشین ظرفشویی و ماکروفر و ناهارخوری و ایی ...
افرین واقعا با این حرفتون موافقم
عروس خاله ی من جهزیه ش شلوغ پلوغ همه مارکای ایرانی و خارجی که اصلا ما نشنیده بودیم. تمام جهزیه شو از قشم خریده بودن سال 94 شده بود کلا 15 تومن. اینم بگم مثلا دوتا کلمن داشت دوتا فلاکس دوتا همزن دوتا مخلوط کن همه وسایل داماد گرونتر شده بود!!!