2777
2789
عنوان

جهازيه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 93 پست
عزیزم اگه زیر ۵۰ و بالای ۲۰۰ میلیون بگی غیر باوره البته هستند کسایی که میلیاردی جهیزیه میخرن خب شای ...

تا الان ٤٥تومن وسايل برقي بزرگم شده و٧٨تومن وسايل چوبيم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بالا شد ميترسم بگم مسخرم كنن

وا نه برا چی مسخرت کنن من جهزیه تا ۵۰۰ میلیونم دیدم 

تازه یک بار تو نی نی سایت هی میگفتن با ۳۰ تومن میشه خرید من گفتم زیر ۵۰ نمیشه مسخره کردن😐

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

به نسبت قیمت دلار باید هم انقدر هزینه برداره زمان ما دلار 2500 بود تصور کن الان هفت تومنه! 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

خرده ریزه های جهازتم خریدی ؟ یا فقط وسایل بزرگا انقدر شده؟

بعد یک چیزی مگه چوب پای داماد نیست😐

وا نه برا چی مسخرت کنن من جهزیه تا ۵۰۰ میلیونم دیدم  تازه یک بار تو نی نی سایت هی میگفتن با ۳۰ ...

گلم بعضیا اصلا رسم جهیزیه ندارن یا مثلا رسمشون اینکه فرش و مبل و تخت و لباس شویی و ظرف شویی و تلویزیون و لباسشویی شوهر بخره فقط میمونه دو تا کاسه بشقاب به اون میگن جهاز 😐😐 اره دو تا کاسه و بشقاب زیر ۳۰ تومنم نمیشه

وا نه برا چی مسخرت کنن من جهزیه تا ۵۰۰ میلیونم دیدم  تازه یک بار تو نی نی سایت هی میگفتن با ۳۰ ...

البته واسه کسایی که ندارن از این رقمم کمتر میشه

من دیدم با20تومنم جهیزیه گرفتن

خودم8ماه پیش جهیزیه چیدم، کلش شد32تومن

چیزایی که اول زندگی لازم نبود نخریدیم

چون اینجا کالاهای اصلی و بهتر بگم بیشترش با داماده... بارها خواستم عکساش رو بذارم اما جرئت نکردم😐

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

خرده ریزه های جهازتم خریدی ؟ یا فقط وسایل بزرگا انقدر شده؟ بعد یک چیزی مگه چوب پای داماد نیست😐

واسه ما هم سرویس چوب با داماد بود اکثریت با داماده !!!

فقط وسایل من شد 88 مبلیون تومن به جز چوب.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
گلم بعضیا اصلا رسم جهیزیه ندارن یا مثلا رسمشون اینکه فرش و مبل و تخت و لباس شویی و ظرف شویی و تلویزی ...

منم همینو گفتم میگفتن نه ما مبل اینا هم خریدیم با ۳۰ تومن اخه چحوری میشه؟

من خودم سرویس چوب و یخچال پای شوهرم بود ولی بازم ۷۰ تومن جهزیم در اومد البته کلش انقدر شد 

البته واسه کسایی که ندارن از این رقمم کمتر میشه من دیدم با20تومنم جهیزیه گرفتن خودم8ماه پیش جهیزیه ...

خوشبخالتون داماد میخره. 

خرده ریزه های جهازتم خریدی ؟ یا فقط وسایل بزرگا انقدر شده؟ بعد یک چیزی مگه چوب پای داماد نیست😐

همه چي پتي خودمه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

گلم بعضیا اصلا رسم جهیزیه ندارن یا مثلا رسمشون اینکه فرش و مبل و تخت و لباس شویی و ظرف شویی و تلویزی ...

دو تا کاسه بشقاب چیه؟؟ چرا توهین میکنی خو؟ 

رسمه دیگه😑خیلی چیز عجیبیه؟؟ 🤔😐

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

البته واسه کسایی که ندارن از این رقمم کمتر میشه من دیدم با20تومنم جهیزیه گرفتن خودم8ماه پیش جهیزیه ...

خب شما به قول خودت با دامادم بوده یک چیزایی اینا میگفتن نه ما ایرانی خریدیم همه چی هم پای خودمون بوده انقدر شده در صورتی که مارک ایرانی هم ارزون نیست انقدر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز