2777
2789
عنوان

جهازيه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 93 پست

سعی کن فقط ظاهری نخری مارکای اسم ورسم داربخر حتی همین همزن واینا خیلیا حتی گرون خریدن چندبار اولی خرراب شده

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم پلوپز بلومه لایف دارم خیلی خوبه

بقیه اش هم مثل آبمیوه گیری و مخلوط کن و غذاساز و همزن کاسه دار و خردکن وچرخ گوشت مارکای معروفی نیستن اما واقعا خوب بودن برام(ازقشم خریدم)، من 8ماهه جهیزیه چیدم، واقعا  ذوق و شوق داره😍مبارکه

مولینیکس هم خواهرشوهرم داره خوبه🤗

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

فلر خوبه عزيزم

برقياي كوچيك فلر هم تنوع داره همًقيمت و كيفيتش خوبه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
مولينكس چجوريه 

مولینکس هم خوبه فقط بازار مشترک داره مثل بقیه مارکهای خوب باید اصلشو بگبری

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

منکه وسایل بزرگ رو بوش ورداشتم تلویزیون رو ال جی ولی چای سازم بوش ،پلوپزم کورس، اب میوه گیر وخردکنم کوییزین المان،اتوپرس هایسونگ،

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
منکه وسایل بزرگ رو بوش ورداشتم تلویزیون رو ال جی ولی چای سازم بوش ،پلوپزم کورس، اب میوه گیر وخردکنم ...

إ پس بايد برم بازار خريد كنم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

إ پس بايد برم بازار خريد كنم

سه هفته دیگه عروسیتون هنوز خرید نکردین ،؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
بالا شد ميترسم بگم مسخرم كنن

این حرفا چیه واسه چی مسخره انقدر گرونیه 

وسايل ريز نگرفتم درشتارو گرفتم 

به سلامتی این هارو هم زود بخرین اسنفاده کنی

به سلامتی این هارو هم زود بخرین اسنفاده کنی

مرسي عشق قشنگم سلامت باشي❤️❤️❤️

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز