2777
2789
عنوان

مهمانی 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
بخدا اون بندگان خداهم توقع ندارن خوشون میگن شما بچه های مایید اگرم تند تند بیاید خونمون اشکالی نداره ...

تقصیر شوهرته واقعا جمعیت رو دوست داره میخای یدونه بچه بیار سرش گرم باشه فکر مهمونی نکنه ولی ن بجاش هزینه و مسئولیت بچه خیلیه خلاصه ک اونا مجبورن اونطوری بگن هیچکسی دوست نداره تو این شرایط ک یک کیلو تخمه ۱ میلیون میشه مهمون دعوت کنهولی چون شما بچه هاشونین مجبورن اینطور بهتون بگن واگرنه اونام دوست ندارن شما برین زیاد اونجا البته یه کار دیگه ام میتونی بکنی راه تو از خانواده همسرت دور کنی مثلا بری یه شهر دیگه

تقصیر شوهرته واقعا جمعیت رو دوست داره میخای یدونه بچه بیار سرش گرم باشه فکر مهمونی نکنه ولی ن بجاش ه ...

اتفاقا بچه داریم

😂😂😂😂آره از وقتی گرونی شده اونام زیاد میلی ندارن ما بریم ماام زیاد نمیریم

بهشونم حق میدم واقعا شرایط خوبی نیست و توقعی ازشون ندارم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا بچه داریم 😂😂😂😂آره از وقتی گرونی شده اونام زیاد میلی ندارن ما بریم ماام زیاد نمیریم بهشونم ...

خدا خیرت بده دخترم خب دیگه شوهر تو خرش کن با زبون با ترفند هایی ک دخترا بلدن یه جوری خرش کن حتی ب بچه بعدی 😂😂😂 خلاصه مثلا با ناز بگو خودم دورتو شلوغ میکنم ن مهمونی بریم ن مهمونی بیان مثلا بگو ک دوماه یه بار بریم یکم از خرجای سنگین بگو از پدر مادر پیر بگومثلا ۴۰ سال کار کردن الان برای خودشون میخان جمع کنن ما بریم یه شام بخوابم خونه مامان اینا بخوریم فلان قدر میشه گناه دارن و ... عذاب وجدان شو فعال کن

خدا خیرت بده دخترم خب دیگه شوهر تو خرش کن با زبون با ترفند هایی ک دخترا بلدن یه جوری خرش کن حتی ب ب ...

منم که نگم خودش حسابی به فکر این مورد هست که یه وقت خانواده ش سختشون نشه😂😂😂😂😂