2777
2789
عنوان

مهمانی 😣

132 بازدید | 23 پست

از مهمانی دادن خسته شدم

خانواده شوهرم خیلی پر رفت و آمدن

شوهرم همش دوست داره مهمان دعوت کنیم

بخدا خودمون به سختی مواد غذایی می خریم

اون وقت باید همش درست کنم برای مهمان

از اونور از هرروز خونه سابیدن شستن تمیزکردن برای مهمان خسته شدم

کافیه بگم حوصله مهمان ندارم یا نه بیارم شوهرم بداخلاقی می کنه غر میزنه هر ماهی که میاد منو مجبور میکنه خانواده خودشو بگم و خانواده خودمو اگه در طول ماه

خونه پدر و مادرش میریم میگه حتما باید دعوتشون کنیم تا جبران بشه

اونا خودشونم توقعی ندارن ولی شوهرم دست بردار نیست بخدا خسته شدم موندم چکار کنم بااین مرد امسال دیگه خیلی بدتر شده از سالهی قبل بااین مهمانی دادناش بیچاره کرده منو 😣😣😣

هم گرونی هم ناتوانی من

دیگه نرو دیدن خونوادش بگو خسته شدم از مهمونی دادن وقتی هیچ کمکی نمیکنی همه زحمتا می افته گردن بنده و دیگه در توانم نیس نه میرم نه دعوت میکنم اونام هروقت خواستن تشریف بیارن هرچی برا خودمون درست کردم از همون میل کنن...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یک بار برای همیشه باید بهش بفهمونی خسته شدی هر موقع خواستی دعوت کنه شما بگو من میرم خونه بابام شما خ ...

ببین اصلا نمیشه از این برخوردا کرد باهاش

کلا قلقش یه چیز دیگه ست

اینوری بگم کلا بیخیال میشه و میگه نگیریم ولی بعدش شاید تا چندین ماه همش بداخلاقی و اوقات تلخی و تیکه و کنایه باشه

بگو اوکی عالیه فقط از بیرون غذا بخر

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چی بگم ولی مهمون واقعا خسته ات میکنه با اینکه مجردم ولی مهمون داشتیم امروز کل روزو سر پا بودم ۳ تومن الکی خرج میوه وتخمه اینا شد اگه شوهرت منطق داره بشین منطقی باهاش حرف بزن کاریش نمیشه کرد

ببین اصلا نمیشه از این برخوردا کرد باهاش کلا قلقش یه چیز دیگه ست اینوری بگم کلا بیخیال میشه و مویه ن ...

میفهمم از این مدلاس که میگی کاش هرروز خونمون مهمون بیاد تا این بشر دست از سر من برداره اذیتم نکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه نرو دیدن خونوادش بگو خسته شدم از مهمونی دادن وقتی هیچ کمکی نمیکنی همه زحمتا می افته گردن بنده و ...

آره والا بخدا امسال کمتر میریم دیگه هر ده روز دوازده روزی یکبار شاید

کمک میکنه اتفاقا

ولی تو سرش بخوره

چون من حوصله این حجم مهمانی دادن رو ندارم

میفهمم از این مدلاس که میگی کاش هرروز خونمون مهمون بیاد تا این بشر دست از سر من برداره اذیتم نکنه

دقیقا هربار بیشترین خرج رو رو دستش میذارم تا دیگه کوتاه بیاد ولی خب فایده نداره

چی بگم ولی مهمون واقعا خسته ات میکنه با اینکه مجردم ولی مهمون داشتیم امروز کل روزو سر پا بودم ۳ تومن ...

من که اینبار حتی سالاد درست نکردم میوه ام فقط خربزه غذاام یه خورشت ساده

واقعا دیگه کشش ندارم

من که اینبار حتی سالاد درست نکردم میوه ام فقط خربزه غذاام یه خورشت ساده واقعا دیگه کشش ندارم

اره مهمونی خیلی سختهههههه من الان از کمر درد و سردرد خوابم نمیبره چونکه تنهایی کارای مهمونی رو کردم مثلا کنارش مامانم یه کوچولو کمک میکرد ولی همه کارارو من کردم خلاصه ک خاهر خودت لم شوهرتو بهتر میدونی بشین فک کن ببین چه برنامه ای رو میتونی سرش پیاده کنی

اره مهمونی خیلی سختهههههه من الان از کمر درد و سردرد خوابم نمیبره چونکه تنهایی کارای مهمونی رو کردم ...

منم واقعا سخته ام شوهرم کمک کرد ولی هرچقدرم مرد کمک کنه بیشتر کارا با زن هست

هیچ برنامه ای

فقط اینکه خیلی کمتر از قبل شام و ناهار برم خونه پدر و مادرش قبلا هر ده دوازده روز الان برسونمش به 17 18 روز حتی ماهی یکبار اینطوری بهتره

و اینکه هروقت گفت مهمانی بپیچونم اونقدر بپیچونم تا بشه دو ماه سه ماهی یه بار

منم واقعا سخته ام شوهرم کمک کرد ولی هرچقدرم مرد کمک کنه بیشتر کارا با زن هست هیچ برنامه ایفقط اینکه ...

اره اگه مهمونی نرید اونام نمیان خیلی بهتره مثلا چون خاله هام مامانمو دعوتکردن خونشون و ما رفتیم باید اونارو دعوت میکردیم بیان ولی اگه نریم اونا هم نمیان یا اگه بیان یک یا دو دفعه میان میبینن شما نمیاین اونام نمیان واقعا وضعیت خرابه بزور میشه یه لقمه نون درآورد ک اونم بکنی تو حلق بقیه واقعا زوره

اره اگه مهمونی نرید اونام نمیان خیلی بهتره مثلا چون خاله هام مامانمو دعوتکردن خونشون و ما رفتیم باید ...

بخدا اون بندگان خداهم توقع ندارن خوشون میگن شما بچه های مایید اگرم تند تند بیاید خونمون اشکالی نداره حالا دیگه نیازی نیست ما همش بیایم در مقابل خونه شما