سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم آموزش میکاپ از همه آموزشا گرونتره متریالش خیلی گرونه باید لوازم ارایشای برند بگیری باز اونا رو زود استفاده کنی انقضاء رد نشه کلا باید اگر خیلی مصمم بودی ادامه بدی تا ب درآمد برسی
سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎
فعلا تصمیمم زیاد جدی نیست چون خودم رشتم حسابداری هست شاید کلا برم تو کار حسابداری ولی امروز که اومدم خودمو مثل تو اینستا آرایش کنم خط چشمو اینا دیدم خیلی خوشگل شدم یه لحظه به فکرم افتاد برم میکاپ کار شم