2777
2789

فکر کنم

چند مرحله اس

مبتدی

تخصصی

عروس

بستگی داره کدوم رو بری

از سالن های مختلف بپرس

بهتر راهنماییت میکنن

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم آموزش میکاپ از همه آموزشا گرونتره متریالش خیلی گرونه باید لوازم ارایشای برند بگیری باز اونا رو زود استفاده کنی انقضاء رد نشه کلا باید اگر خیلی مصمم بودی ادامه بدی تا ب درآمد برسی

خب یعنی باید از مبتدی شروع کنم چون زیاد بلد نیستم

ببین من مثلا مبتدی بودم

یا دیپلم آرایشگری گرفتم به اصطلاح

اکثر لاینا حدود ۳۰ درصد رو یاد دادن

ولی فکر کنم تخصصی هم از پایه شروع کنن

نمیدونم دقیق حتما جایی که میری ثبت نام قشنگ بپرس

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎

فعلا تصمیمم زیاد جدی نیست چون خودم رشتم حسابداری هست شاید کلا برم تو کار حسابداری ولی امروز که اومدم خودمو مثل تو اینستا آرایش کنم خط چشمو اینا دیدم خیلی خوشگل شدم یه لحظه به فکرم افتاد برم میکاپ کار شم

ببین من مثلا مبتدی بودمیا دیپلم آرایشگری گرفتم به اصطلاحاکثر لاینا حدود ۳۰ درصد رو یاد دادنولی فکر ک ...

شما دوره های بعدیشو هم شرکت کردین؟ فایده ای براتون داشت؟ که از طریقش کسب درآمد کنین؟