2777
2789
عنوان

دررفتگی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 88 پست
نه گفت چرا اینطوری هستی

چندوقته اینطوری شدی ؟

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا نترس

😅😅😭

عسل خانمم🫂🌱⚘️کوچولو ، مهربون ، غمگین 🥲 به شدت دل نازک پس باهام خوب حرف بزنید، بحث نکنید که دلم میشکنه ناجورر. شاید باورتون نشه چندبار گریه کردم از دست بعضی کاربرا🫠

دورانی که بوکس کار میکردم زیاد در رفت بالای ۱۰۰ بار

منتها عضلات فکم محکم شد

فک زمانی از جاش در میاد که عضلات فک خیلی ضعیفن

خودتم میتونی با دوتا انگشتت از داخل دهن فشار بیاری جا بیفته و از قسمت بیرون دهن سعی نکن جاش بندازی چون غصروف فک ساییده میشه و بدتر میشه

شد شد نشد نشد ،،،،،منت نکش

دورانی که بوکس کار میکردم زیاد در رفت بالای ۱۰۰ بار منتها عضلات فکم محکم شد فک زمانی از جاش در میاد ...

بلد نیستم که کجا رو باید فشار بدم یا کدوم قسمت

من نگا میکردمتو یه ویدیو سرنگ رو روی دندونای پایینش گذاشته و حرکت میده و میافته سرجاش

یعنی درد داره ؟

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

چند سالی هست

اره منم ۴ سالی میشه ولی اون اولا دردم شدید بود و قفل میشد الان بهتره فقط شله

مثلا قبلا حرف میزدم فکم قفل میشد😅 با دست صافش میکردم یه صدای وحشتناکی میداد و خیلی در میگرفت

وای یا خدا من دوباره هم باید برم دندون پزشکی برا چندتا دوندن که پر کنم 😭😭😰

ویدیو ها رو که نگامیکردم دردی نداشت موقع انداختن

الان فک م تکون میدم گوشم درد میگیره صدا هم میده

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

اره منم ۴ سالی میشه ولی اون اولا دردم شدید بود و قفل میشد الان بهتره فقط شله مثلا قبلا حرف میزدم فکم ...

من هنوز هم گاهی یهو قفل میشه

شل هم که همیشه هست

من هنوز هم گاهی یهو قفل میشه شل هم که همیشه هست

اره منم همینطور ولی دیگه زیاد درد نداره مث قبل

هفته بعد میرم دندون پزشکی بهت میگم اگه چیزی گفت